Simona Gherghe, vacanță eșuată la început de an. Experiența care a înfuriat-o la culme pe prezentatoarea tv

Simona Gherghe și-a început anul cu o experiență care a lăsat-o cu un gust amar. Prezentatoarea a fost nevoită să aștepte ore întregi în aeroport după ce cursa aeriană cu care trebuia să ajungă în Italia a fost amânată.

03 ian. 2023, 22:19
Simona Gherghe, vacanță eșuată la început de an. Experiența care a înfuriat-o la culme pe prezentatoarea tv

Simona Gherghe, vacanță eșuată la început de an. Experiența care a înfuriat-o la culme pe prezentatoarea tv

Simona Gherghe a pierdut aproape șapte ore în aeroport, după ce zborul a fost amânat. Trebuia să ajungă în Italia, în Trevisto, cu compania low cost Wizzair. Avionul trebuia să decoleze la 5.45 dimineața, dar cursa a fost amânată pentru ora 13.45.

Citește și Simona Gherghe aruncă bomba! Prezentatoarea tv a făcut anunțul care i-a întristat pe fani: „Dacă nu zici ca ei, te dau afară”

„Ai făcut-o lată, lată…”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram unde a postat și o imagine cu tabela care afișa întârzierea.

Citește și Simona Gherghe ia foarte în serios rolul de mamă. Ce nu au voie să facă copiii ei, Ana și Vlad: „Vreau să respecte anumite reguli”

În ultma perioadă au apărut tot mai multe reclamații din partea clienților companiilor aeriene fiindcă au fost multe întârzieri și anulări ale curselor.

Vlăduța Lupău a trecut printr-o situație asemănătoare

Nu este prima persoană pubică care se confruntă cu o astfel de situație. I s-a întâmplat și Vlăduței Lupău în urmă cu o lună.

„Suntem de șapte ore pe aeroport ca să plecăm la Cluj. Oamenii ăștia nu știu cum mai au răbdare, eu nu mai am.. Este bătaie de joc. Wizz-ul, pe lângă faptul că a ajuns după trei ore față de ora la care trebuia să plecăm, acum ne țin și de o oră în avion și ne-au dat doar o apă plată și niște alune. Bătaie de joc. Niciodată nu o să mai plec cu Wizz Air“, scria la vremea aceea pe internet Vlăduța Lupău.

Ce ar trebui să facă pasagerii care se trezesc cu întârizieri sau zboruri anulate

„ANPC sfătuiește consumatorii să se adreseze, în primă instanță, operatorilor economici de transport aerian sau agențiilor de turism intermediare, pentru soluționări amiabile.

În situația în care drepturile acestora sunt încălcate, să se adreseze autorităților competente, reamintind totodată că, în conformitate cu Regulamentul European nr. 261, consumatorii au dreptul să solicite compensații de până la 600 de euro, pentru un zbor anulat.

De asemenea, acest lucru este valabil chiar și în situația în care compania aeriană a asigurat un zbor alternativ. Recuperarea compensațiilor se poate face fie amiabil, la operatorul economic, fie prin intermediul ANPC și ECC Romania, care realizează acest lucru, cu titlu gratuit“, se arată într-un comunicat de presă al ANPC.