Simona Gherghe, zile de coșmar înainte de Revelion. Ce se întâmplă în familia prezentatoarei tv

La doar câteva zile după ce a avut parte de un Crăciun magic alături de familie, Simona Gherghe trece acum prin momente dificile. Fiica ei are gripă și are grijă de ea să se facă bine cât mai repede.

29 dec. 2022, 10:28
Simona Gherghe, zile de coșmar înainte de Revelion. Ce se întâmplă în familia prezentatoarei tv

Simona Gherghe își ține fanii de pe rețelele sociale la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Prezentatoarea tv a anunțat că fiica ei, Ana, are probleme de sănătate. „S-a bifat și o gripă. Ana, mai exact”, a scris ea pe Instagram, în descrierea unei fotografii cu un test de gripă care a ieșit pozitiv.

Simona Gherghe, devastată înainte de Revelion

” Ana e puțin răcită. A făcut febră aseară, așa că azi stă acasă. A făcut deja un experiment (…) Apoi, a pus murături cu mamaie. De fapt, s-a supărat că a lipsit azi de la grădi, tocmai că azi puneau murături acolo”, a adăugat ea.

Citește și Simona Gherghe își sărbătorește mama: „Ești sufletul nostru! Te iubim!”

În urmă cu doar câteva zile, Simona Gherghe le-a făcut o surpriză uriașă copiilor săi. L-a adus acasă pe Moș Crăciun pentru ca micuții să îi poată oferi scrisorile pregătite. Întâlnirea copiilor cu moșul a fost sublimă și cu siguranță va rămâne în amintirea lor multă vreme.

„Crăciun magic, prieteni! Să fim la fel de fericiți ca cei mici, la întâlnirea cu Moș Crăciun! Zile frumoase!”, a scris Simona Gherghe pe rețelele sociale.

Citește și Simona Gherghe aruncă bomba! Prezentatoarea tv a făcut anunțul care i-a întristat pe fani: „Dacă nu zici ca ei, te dau afară”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)

A început sezonul de gripă. Dr. Adrian Marinescu: „Sezonul rece nu e altceva decât o întoarcere la normalitate”

Cazurile de gripă A sunt tot mai des întâlnite în ultima perioadă, a confirmat și dr. Adrian Marinescu.

“Eu cred că sezonul pe care îl avem acum, sezonul rece, nu este altceva decât o întoarcere la normalitate şi demonstrează clar că este o perioadă liniştită în pandemie. Nu mai există restricţii, oamenii interacţionează, sunt însă câteva elemente în plus faţă de un sezon similar înainte de pandemie:

Nemaiexistând restricţii oamenii interacţionează şi e bine că o fac, mai ales copiii, şi atunci se infectează într-o măsură mai mare, aici vorbesc de infecţii respiratorii, însemnând gripă, însemnând viroze, însemnând infecţii cu SARS-CoV- 2.

Al doilea aspect se referă la faptul că circulaţia acestor virusuri a fost redusă în mod clar pe timp de pandemie şi atunci posibilitatea de infectare se face într-o măsură mai mare, nu există protecţia nici la gripă din anii trecuţi.

Al treilea element este că toată lumea în pandemie, sau mare parte din populaţie, a trecut prin infecţia cu SARS-CoV- 2, unele au fost forme medii, forme severe, forme critice şi de aici sistemul imunitar este mai puţin echilibrat.

Toate lucrurile acestea pot să ducă la un sezon care să vină cu particularităţi”, a explicat Dr. Marinescu.