De unde provine carnea de la Mega Image. Eticheta la care ar trebui să fie atenți românii. Mulți vor rămâne surprinși

Dacă ai cumpărat vreodată carne de la Mega Image, trebuie să știi și de unde provine. Există anumite lucruri la care clienții ar trebui să fie atenți. Iată toate detaliile.
Alina Costache
02 mart. 2024, 10:51
De unde provine carnea de la Mega Image. Eticheta la care ar trebui să fie atenți românii. Mulți vor rămâne surprinși

Dacă ai cumpărat vreodată carne de la Mega Image, trebuie să știi și de unde provine. Există anumite lucruri la care clienții ar trebui să fie atenți. Iată toate detaliile.

Citește și Un nou supermarket în România. Va face concurență serioasă pentru Mega Image

Mega Image este unul dintre cele mai renumite supermarketuri printre români, mai ales că are o gamă largă de produse din care clienții pot alege.

Cu toate astea, puțini sunt cei care se întreabă de unde provine carnea din marele lanț de magazine.

Trebuie să citești cu atenție informațiile aflate pe eticheta produselor.

Ca în alte lanțuri de supermarketuri, cum ar fi Lidl sau Kaufland, Mega Image are mărci proprii de produse.

Printre acestea se numără Gusturi românești. Produsele din această gamă conțin ingrediente naturale, de origini românești.

„Sunt produse de cea mai bună calitate, care conțin ingrediente atent alese sau sunt crescute direct în pământ românesc de gospodarii noștri iscusiți care fac agricultură din tată-n fiu”, se arată în descrierea de pe site-ul oficial Mega Image.

Produsele Gusturi românești provin, așa cum spune și titlul mărcii, din România, iar acestea își păstrează calitățile naturale, indiferent dacă este vorba despre carne, lactate sau fructe și legume specifice sezonului.

Cum ar fi, carnea de porc Gusturi românești provine de la fermele locale, acolo unde sunt doar animale crescute în România.

Acest lucru este valabil și pentru carnea de vită de la aceeași marcă.

Mușchiulețul de porc, rasolul de vită cu os sau ceafa de porc fără os sunt doar câteva dintre cele mai căutate produse pe bază de carne de la Mega Image, potrivit Playtech.ro.

Micii de la Mega Image, adorați de români

Printre altele, carnea tocată de la Mega Image, de la Gusturi românești, este foarte calitativă și controlată cu atenție, așa că poate fi folosită în siguranță pentru preparate.

Cât despre micii de la Gusturi românești, ei bine, aceștia conțin carne tocată de o calitate bună și sunt foarte bine condimentați, motiv pentru care îi poți face la grătar fără probleme.

De la aceeași marcă, Mega Image vinde și cârnați de bună calitate, care sunt foarte căutați de români datorită ingredientelor foarte bune și a gustului delicios.

Citește și Lovitură uriașă pe piața de retail din România! Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, cumpără rețeaua de magazine Profi pentru 1,3 miliarde euro

Mezelurile, crud-uscate, afumate sau aromate cu diverse condimente și ierburi, conțin carne de bună calitate. Printre produsele pe care le poți găsi la raft se numără Salamul de Sibiu, întreg sau feliat, dar și pastrama crud-uscata, afumată și feliată.

De unde este carnea de mici de la Kaufland. Surpriză şi în ceea ce priveşte carnea de porc şi de vită

Kaufland este unul dintre cei mai apreciați retaileri prezenți în România. Numeroase produse din rafturile magazinelor sunt accesibile la preț, exemplu fiind K-Classic, dar și gama Purland, scrie Fanatik.ro 

Te-ai întrebat și tu măcar o dată de unde provine carnea de mici de la Kaufland? Există mai multe sortimente care pot fi găsite în magazinele din întreaga țară, unul dintre ele fiind chiar gama Purland.

La Kaufland există săptămânal oferte și de asemenea, putem să găsim cam orice avem nevoie. De la mezeluri, până la preparate din carne perfecte pentru un grătar, până la diferite produse de igienă sau accesorii pentru casă.

Revenind la preparatele din carne, de unde provine carnea de mici de la Kaufland? Poate nu știai, dar când vine vorba de produsele din marca proprie, retailerul este extrem de atent la detalii și calitate.

Astfel, de pe site-ul oficial aflăm că toată carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți, dar și crescuți în România. În acest mod nu doar că fiecare client se bucură de carne proaspătă, dar fermierii români primesc și ei un sprijin.

Animalele sunt crescute și ele într-un mediu cât se poate de plăcut. Drept rezultat, carnea obținută este una de calitate superioară, menționează retailerul. Iar asta este valabil atât la carnea de mici de la Kaufland, cât și în cazul altor preparate din carne.

„Suntem primul lanț de magazine în care 100% din carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți, și nu doar crescuți în România, ca urmare a extinderii programului de stimulare a producției interne.

Totodată sprijinim fermierii să adere la primul program de bunăstare a animalelor, ce aduce noi standarde de calitate pentru creșterea porcilor”, se arată pe site-ul oficial al Kaufland România.

Surpriza e una uriașă pentru gama Purland
Pentru că în magazinele retailerului din întreaga țară există mai multe game de produse, e bine să știm câte ceva și despre gama Purland. De unde provine, de fapt, carnea de mici de la Kaufland, din gama Purland?

Aceasta este o marcă proprie a retailerului și a apărut acum câțiva ani. Are prețuri extrem de accesibile, iar produsele sunt proaspete. Mai mult de atât, din informațiile publicate pe site aflăm că produsele din gama Purland nu au arome artificiale și nici potențiatori de gust.

De altfel Kaufland a anunțat că s-a angajat să introducă acest sortiment pentru toate tipurile de carne. De la porc până la vită, oaie, dar și miel, pasăre ori curcan. Iar având în vedere compoziția micilor, lucrurile sunt destul de clare.

Mai mult de atât, retailerul le promite clienților o carne proaspătă, ambalată și preparată într-o igienă ”absolută”.  Un alt detaliu important este legat de valoarea nutrițională pentru carnea de mici de la Kaufland.

Micii porc vită din gama Purland de la Kaufland au 263 de calorii. Mai mult de atât, ei conțin 23 de grame de grăsimi, 1 gram de carbohidrați, din care 1 gram de zaharuri. La acestea se mai adaugă alte 13 grame de proteine, dar și 1500 de mg de sodiu.

De unde provine carnea de vită de la Kaufland. Puțini români știu ce pun, de fapt, în coșul de cumpărături

De unde provine cara de vită Gourmet de la Kaufland. Clienții care ajung în magazine găsesc aici o gamă largă de produse, însă puțini se gândesc de unde provin acestea.

Lanțul de magazine Kaufland este unul dintre preferatele românilor, iar cei care ajung aici se bucură de tot felul de produse. Dacă pe unele le cunoaștem foarte bine și sunt din România, altele nu sunt românești.

Citește și: De unde provine carnea de porc de pe rafturile Kaufland. Surpriză uriașă pentru clienții români

Dacă v-ați întrebat vreodată de unde provine carnea de vită Gourmet de aici, veți avea o surpriză uriașă. Retailerul le promite clienților o carne specială, pregătită cu mare atenție și aleasă cu grijă.

Kaufland garantează calitatea produselor sale. Carmangeria Gourmet oferă o gamă largă de alimente pentur orice tip de buzunar. În ceea ce privește carnea de cită, aceasta este aleasă de la mărci și rase internaționale foarte cunoscute. Fiecare sortiment în parte este disponibil pentru o perioadă limitată de timp.

Sortimentul Strip Loin Steak de la Kaufland provine tocmai din Irlanda, Roast Beef provine din Argentina, iar Porterhouse Steak vine din Australia.

Citește și: Ce conține, de fapt, telemeaua din Lidl, Carrefour sau Kaufland. Mulți români nu au habar ce mănâncă

Acest lucru confirmă faptul că, într-adevăr, carnea de vită de aici este atent aleasă.

Și în ceea ce privește carnea de porc, lanțul de magazine are grijă să ofere produse de cea mai înaltă calitate. Kaufland și-a extins programul de stimualare a producției interne. Recent, reprezentanții retailerului anunțau că 100% din carnea de porc de la Raftul Românesc provine din porci născuți și crescuți la noi în țară.

„Ca urmare a extinderii programului de stimulare a producției interne, suntem primul lanț de magazine în care 100% din carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți, și nu doar crescuți în România. În același timp, suntem alături de fermierii sprijinindu-i să adere la primul program de bunăstare a animalelor”, anunța Kaufland.

De unde provine carnea de porc de pe rafturile Kaufland. Surpriză uriașă pentru clienții români

Românii care obișnuiesc să cumpere carne de porc de la Kaufland trebuie să cunoască acest detaliu. Puțini clienți știu care este țara de proveniență a produselor care se găsesc pe rafturile lanțului de magazine.

Kaufland are o gamă variată de produse, unul dintre cele mai cunoscute sortimente fiind „Vreau din România”, a căror țară de proveiență este chiar țara noastră. Și carnea de porc este unul dintre aceste produse.

Citește și: Marcel Ciolacu: „Guvernul introduce şi o limită de maximum 5% a adaosului comercial pentru ulei, zahăr, făină, mălai, carne de porc, carne de pui şi carne de vită”

Lanțul de magazine comercializează la raftul românesc numai produse din carne care provin din porci născuți și crescuți în România, extinzându-ți programul de stimulare a producției internă.

Astfel, aceasta este și o metodă prin care fermierii și producătorii locali sunt sprijiniți, aceștia fiind încurajați să adere la programul de bunăstarea animalelor, ce vine la pachet cu standarde îmbunătățite de creștere a porcilor.

Colaborarea cu fermierii se face direct, este introdus un sistem de hrană în care animalele sunt hrănite cu cereale 100% românești ce sunt periodic analizate. Totodată, este implementat unsistem de audit de siguranță și calitate pentru ferme, hrana porcilor, precum și de monitorizare a sănătății porcilor.

În concluzie, românii care cumpără carne de porc de la Kaufland se pot bucura de cotlet, pulpă, piept, mușchiuleț, ceafă, rasol, organe sau carne tocată de cea mai bună calitate.

Programul a fost inaugurat în anul 2017 alături de cooperativa Agricolă „Țara Mea” și cu sprijinul Comisiei pentru Agrivultură, Silvicultură și al Ministerului Agriculturii și DEzvoltării Rurale, sub numele de „100% crescut în România”.

Scopul programului a fost acela de a susține pe termen lung producția internă. Kaufland garantează preluarea în toate magazinele a cărnii de porc ce provine direct de la fermierii locali.

Produsele se găsesc într-un spațiu de vânzare special amenajat pentru a atrage atenția către marfa produsă în România, după standarde înalte de calitatem numit Raftul românesc, potrivit kaufland.ro.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Ortodoxia celebrează pe 21 mai pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, apărători emblematici ai creștinismului
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'