De unde puteţi să vă faceţi cumpărăturile pentru Paşti făra să ieşiţi din casă. Lista magazinelor online

Rstricţiile impuse de pandemia de coronavirus le complică şi mai mult românilor pregătirile de Paşte. Ne-am obişnuit să avem mese îmbelşugate cu fiecare sărbătoare, iar acest lucru nu se va schimba şi în acest an, chiar dacă lucrurile sunt puţin mai dificile. 

RomaniaTV.net
13 apr. 2020, 16:02
De unde puteţi să vă faceţi cumpărăturile pentru Paşti făra să ieşiţi din casă. Lista magazinelor online

Multe din magazinele la care tu mergeai în fiecare zi pentru cumpărături îţi pot livra produsele acasă. Tot ce rebuie să faci este să stai pe canapea şi să adaugi într-un coş virtual toate alimentele de care tu ai nevoie pentru o masă de Paşte perfectă. 

Cumpărăturile online de alimente par foarte avantajoase. Nu mai trebuie să te deplasezi la magazin, nu mai pierzi timp, costurile de livrare sunt mici, şi nu trebui să ieşi din casă şi să te expui inutil unor riscuri. 

Cele mai complexe servicii sunt oferite de Mega Image. Lanțul de magazine nu s-a extins chiar în toate orașele, dar livrează peste tot. Produsele proaspete pot fi livrate doar în București și zonele limitrofe. Pentru restul țării poți comanda doar produse mai rezistente.

Citeşte şi: Deţinuţii îi îndeamnă pe români să rămână în case în plină pandemie de coronavirus: „Cum rezistăm noi aici, aşa puteţi rezista şi voi”

Costul de livrare e 20 de lei, la orice adresă. În București, poți alege un interval orar de două ore în care Mega Image să-ți livreze cumpărăturile. Până la ora 22:30 în timpul săptămânii și până la ora 17:00 sâmbăta.

Carrefour oferă, de asemenea, servicii de livrare de cumpărături online. Numai că, deși magazinele Carrefour sunt distribuite cam în toată România, nu livrează mâncare decât în București, Ploiești și zonele limitrofe.

Costul de livrare e tot de 20 de lei. Dar cu cât faci mai multe cumpărături, cu atât e mai ieftin. La comenzile care depășesc 300 de lei livrarea este gratuită.

La fel ca la Mega Image, Carrefour te lasă să-ți alegi un interval de două ore în care să-ți aducă cumpărăturile acasă. Avantajul e că livrează și duminica. Are și o limită de greutate. Pentru un colet care depășește greutatea de 50kg, valoarea taxei este de un leu/kg suplimentar.

Citeşte şi: Celebrul scriitor Stephen King le cere scuze fanilor: Îmi pare rău dacă te simţi ca într-un roman horror

Mai poți comanda acasă alimente și de la Cora, însă doar în București și alte câteva orașe. Aceasta impune și câteva limite, comanda minimă este de 50 lei, iar numărul maxim de produse per comandă este 50. Taxa de transport este de 15 lei.

Mai există soluţia să-ți alcătuiești coșul de cumpărături online și tu doar să te duci să îl ridici, astfel nu pierzi timp prin supermarket şi nici nu iei contact cu multă lume. Poţi optă pentru plata cu cardul, astfel doar ridici cumpărăturile şi ai plecat.