De unde s-a inspirat asistentul-criminal de la Spitalul Militar. Planul diabolic pe care îl elaborase acesta

Asistentul-criminal de la Spitalul Militar și-ar fi găsit inspirația pentru faptele sale oribile într-un serial de groază de pe Netflix. Acesta dorea să își ducă pacientele într-un punct critic, astfel încât să le poată salva, iar el să primească laudele.

14 mai 2023, 13:53
De unde s-a inspirat asistentul-criminal de la Spitalul Militar. Planul diabolic pe care îl elaborase acesta
De unde s-a inspirat asistentul-criminal de la Spitalul Militar. Planul diabolic pe care îl gândise acesta

Spitalul Militar din București a fost scena unui eveniment şocant. Un asistent medical a sedat intenționat trei paciente cu un calmat puternic. Una dintre ele a ajuns la Terapie Intensivă după ce intrat în stop cardiorespirator. Parchetul Militar a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Citește și: Tentativă de omor la Spitalul Militar din Bucureşti! Trei paciente, în stare gravă după ce li s-a injectat un sedativ puternic

Incidentul a avut loc sâmbătă, 6 mai. Medicii care au consultat pacienta ajunsă la ATI au avut suspiciunea unui viol, suspiciune pe care au raportat-o conducerii. Ulterior, spitalul a reclamat imediat cazul, care a ajuns la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Asistentul-criminal de la Spitalul Militar Central, din Capitală, care își seda în mod intenționat pacientele, s-ar fi inspirat dintr-un film de groază de pe Netflix. Acum, bărbatul este cercetat penal pentru tentativă de omor. Colegii săi au fost cei care au descoperit faptele bărbatului. Conform unor surse din apropierea anchetei, asistentul își dorea să le ducă pe paciente până într-un punct critic, astfel încât să le poată salva, pentru a fi recunoscut drept erou.

Asistentul-criminal de la Spitalul Militar s-a inspirat de pe Netflix

Tot conform unor surse, de data aceasta din Spitalul Militar, acesta și-ar fi găsit inspirația într-un serial de pe Netflix. Pelicula respectivă arăta povestea unei femei care a ucis astfel peste 40 de persoane, până să fie descoperită. Din păcate și serialul respectiv se bazează în totalitate pe fapte reale.

Asistentul le administra pacientelor internate la Secția 1 medicală calmante într-o doză extrem de mare. Una dintre femei a ajuns la secția ATI, cu stop cardiorespirator. Cu această ocazie medicii au realizat că se întâmplă ceva straniu. Aceștia au sesizat conducerea imediat, care, la rândul ei a anunțat Procuratura. În urma investigațiilor, autoritățile au descoperit că pacientelor le fusese administrat Diazepam. Motivul nu este clar, însă trei femei au fost sedate cu acest medicament, întro secție în care, de obicei, spun medici, acesta nu este folosit.

Citește și: Familia unui deputat decedat de COVID a dat în judecată Spitalul Militar. Cere daune de 1 milion de euro după ce parlamentarul s-a infectat cu 4 bacterii nosocomiale