Tentativă de omor la Spitalul Militar din Bucureşti! Trei paciente, în stare gravă după ce li s-a injectat un sedativ puternic

Un asistent medical s-a ales cu dosar penal după ce ar fi administrat un sedativ puternic, Diazepam, la trei paciente. Una dintre ele se află în stare gravă, la Terapie Intensivă. Există suspiciunea de viol.

10 mai 2023, 15:15
Tentativă de omor la Spitalul Militar din Bucureşti! Trei paciente, în stare gravă după ce li s-a injectat un sedativ puternic

Spitalul Militar din București este scena unui eveniment şocant. Un asistent medical a sedat intenționat trei paciente cu un calmat puternic. Una dintre ele a ajuns la Terapie Intensivă după ce intrat în stop cardiorespirator. Parchetul Militar a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Tentativă de omor la Spitalul Militar din București

Incidentul a avut loc sâmbătă, 6 mai. Medicii care au consultat pacienta ajunsă la ATI au avut suspiciunea unui viol, suspiciune pe care au raportat-o conducerii. Ulterior, spitalul a reclamat imediat cazul, care a ajuns la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Citeste si O adolescentă şi-a înscenat răpirea după o ceartă cu părinţii. Fata le-a trimis inclusiv un bilet prin care se cerea răscumpărare

Potrivit declarațiilor colegilor, asistentul medical are puțin peste 20 de ani.

S-a deschis un dosar penal. Am început de sâmbătă cercetările in rem pentru fapta de tentativă de omor calificat”, a confirmat Parchetul Militar pentru Libertatea.

Diazepamul este un sedativ folosit pentru calmarea mușchilor și a creierului. Este folosit, de asemenea, în insomnii sau în stările de anxietate, ca un tratament pe termen scurt.

Citeste si Un român a fost concediat de patronul neamț pentru că mergea prea des la toaletă: „Nu are voie de mai mult de două ori”