DEBANDADĂ la naţionala de tineret. Selecţionerul Emil Săndoi, acuzat că A BĂTUT un jucător

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat marţi că selecţionerul echipei de tineret Emil Săndoi l-a lovit pe fundaşul Alexandru Creţu în pauza meciului cu Insulele Feroe şi a infirmat informaţiile potrivit cărora steliştii Nicuşor Stanciu şi Gabriel Iancu ar fi băut în acea deplasare.

RomaniaTV.net
25 iun. 2013, 19:00
DEBANDADĂ la naţionala de tineret. Selecţionerul Emil Săndoi, acuzat că A BĂTUT un jucător

Emil Săndoi a lovit un jucător la echipa naţională, l-a bătut pe Creţu de la Iaşi, l-a bătut! Am vorbit cu jucătorii de la echipa naţională şi mi-au spus că a intrat în pauză în vestiar şi l-a bătut pe Creţu, i-a dat două palme foarte puternice peste faţă. Copilul ăla nu are curaj să spună? Vă spun eu asta. Astea sunt probleme, nu să inventăm că au băut Iancu şi Stanciu. Nu ştiu de la cine a pornit. Văd că a apărut o chestie şi nu o dezminte nimeni de la echipa naţională şi o dezmint eu. Eu am fost permanent contact cu ei şi când erau în ţara fără copaci (n.r. – Insulele Feroe) care tocmai a făcut 2-2 cu echipa naţională a României„, a spus Mihai Stoica, la Digi Sport.

Citeşte şi România a remizat cu Insulele Feroe, scor 2-2, în preliminariile CE de tineret

Mihai Stoica i-a cerut selecţionerului Emil Săndoi să nu-i mai convoace la lot pe jucătorii cu probleme. „Atât timp cât un jucător aflat în programul de pregătire al Stelei va comite un act de indisciplină în timpul programului, când nu are voie să iasă, atunci va avea probleme. Că au ieşit în timpul liber şi s-a întâmplat să iasă în decor, asta este. Nimeni nu este exagerat şi să le taie capul, dar au fost amenzi şi pentru asta.

Ce se întâmplă la echipele naţionale ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru cei care se ocupă de echipele naţionale şi să se termine cu discursurile de genul că ăştia sunt jucătorii şi cu ăştia trebuie să jucăm. Sunt jucători care au probleme la echipele de club? Nu-i chema! Emil Săndoi, nu-i chema, dacă sunt jucători care au probleme la echipele de club şi ţi se pare că sunt jucători modeşti, cheamă alţii. Nu veni după aia ca să îţi explici dezastrul că nu ştiu cine, nu ştiu ce a făcut„, a mai spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica s-a arătat deranjat de informaţiile vehiculate în mass-media, potrivit cărora jucătorii Stelei, Nicuşor Stanciu şi Gabriel Iancu, ar fi băut în deplasarea din Insulele Feroe. „Alea au fost nişte tâmpenii aruncate pentru a distrage atenţia de la nenorocirile care se întâmplă în fotbalul românesc, vezi 1-10 cu Germania la juniori şi 2-2 în Feroe. Astea sunt nişte chestii greu de explicat şi atunci e mai uşor să pui reflectorul pe alţii să spui că se pare că Stanciu şi Iancu au băut înainte de meci. Nu, Stanciu şi cu Iancu nu au băut înainte de meci. Dacă vreun jucător al Stelei face ceva pe la echipa naţională, e responsabilitatea celor care guvernează echipele naţionale şi în niciun caz al Stelei„, a completat Stoica.

Emil Săndoi a infirmat, săptămâna trecută, într-o conferinţă de presă, faptul că jucătorii Nicolae Stanciu şi Gabriel Iancu ar fi băut în cantonamentul selecţionatei de tineret din Insulele Feroe. „În ceea ce îi priveşte pe Stanciu şi Iancu, din punctul nostru de vedere, al conducerii tehnice, nu am avut niciun fel de problemă cu niciunul dintre ei privind respectarea programului. Am fost nemulţumiţi de evoluţia unor jucători, dar asta nu înseamnă că ei au generat nişte acte de indisciplină care să le păteze imaginea”, a subliniat Săndoi.

De asemenea, Alexandru Creţu (CSMS Iaşi) a negat că ar fi fost lovit de selecţioner la meciul din Insulele Feroe.