Debut SURPRIZĂ pe scena clubbingului. Unul dintre fondatorii Trupei Paraziţii a descoperit un nou talent

Fondatorul trupei Paraziții se pregătește de o nouă provocare și nu una oarecare, ci una în lumea clubbingului. După ce și-a demonstrat succesul în lumea muzicii, Alexandru Francu a descoperit acum un nou talent.

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 19:01
Debut SURPRIZĂ pe scena clubbingului. Unul dintre fondatorii Trupei Paraziţii a descoperit un nou talent

„De la un simplu hobby pana la succes este doar un pas atunci când exista pasiune și creativitate”, a dezvăluit Alexandru Francu, cel care a fondat trupa Paraziții.

Alexandru Francu l-a văzut prima oară mixând pe Ionuț la o petrecere privată.

„A fost pentru a doua oară când am fost sigur că văd un viitor talent”, ne-a povestit Alexandru, cel care l-a convins de altfel pe prietenul său să urce la pupitru. „Cred că cel mai important, dincolo de plăcerea pentru a mixa, este să simți publicul. Nu este greu să vezi când aceștia rezonează. L-am văzut la pupitru la o petrecere pe yacht și am știut după primele minute că trebuie să îl conving să treacă la pasul următor”. 

Așa că după ce a mixat doar din plăcere la petreceri private, Ionuț Popa este pregătit acum să mute distracția la pupitrul unuia dintre cele mai cunoscut cluburi din Capitală.

„Întotdeauna am simțit o pasiune pentru butoane și nu am ratat nicio ocazie de a mixa pentru prietenii mei. De această data este însă diferit. Cred că secretul unui mix reușit este să uiți de toate regulile școlilor de dj, să înțelegi că ești acolo doar pentru oameni, pentru a oferi senzații și trăiri”, a spus Ionut Popa.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, în clubul Seva Lounge din București.