Decizia de ultimă oră a familiei Robertei, fata ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai! ”Plecăm din țară! Nu ne simțim apărați. De nimeni”

Familia Robertei, studenta la Geografie ucisă în teribilul accident provocat de Vlad Pascu, beizadeaua care s-a urcat drogată la volan, vrea să plece din țară. Cătălin Dragomir, tatăl tinerei, a anunțat că atât el cât și familia sa se gândesc să părăsească România deoarece le este teamă pentru siguranța lor.

26 aug. 2023, 16:31
Decizia de ultimă oră a familiei Robertei, fata ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai! ”Plecăm din țară! Nu ne simțim apărați. De nimeni”
Decizia de ultimă oră a familiei Robertei, fata ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai

Decizia de ultimă oră a familiei Robertei, fata ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai. Bărbatul care marți și-a condus pe ultimul drum, mult prea devreme propriul copil, spune că familia beizadelei drogate care i-a luat tot ce avea mai de preț are legături puternice cu poliția și că în zadar se va luptat pentru dreptate.

Citește și EXCLUSIV| Preotul care a condus-o pe ultimul drum pe Roberta, fata ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai, sfâșiat de durere. ”Fata nu a fost de vină, dacă diavolul a intrat în acel copilaș”

Decizia de ultimă oră a familiei Robertei, fata ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai

Cătălin Dragomir spune că se gândește serios să facă acest pas de a părăsi țara pentru că nu vrea să  își piardă și cealaltă fiică.

„Avem o familie de mers mai departe. Nu vreau să o pierd și pe a doua fiică” a spus tatăl Robertei.

Tatăl Robertei a subliniat că nu are încredere în oamenii legii, mai ales după experiența pe care a avut-o atunci când, la scurt timp după ce a aflat că fiica sa a murit într-un accident, a încercat să afle mai multe informații de la oamenii legii, iar aceștia l-au umilit.

„Eu îi numesc mafioți și pe polițiști. Da? Ca să ne lămurim. Inclusiv poliția. Sunt toți mână în mână. Nu am primit amenințări, dar mă aștept. Vă dați seama că dacă primesc amenințare, ies și spun. Și poate chiar mă gândesc să plec din țară”, a mai spus părintele îndurerat.

Mai mult, părintele îndurerat a subliniat că decizia de a pleca din țară nu este determinată de bani, ci pur și simplu nici el și nici familia sa nu se simt apărați de sistem.

„Încercăm să ne intrăm în normal, după tot ce s-a întâmplat. Cu cine mă lupt eu?! Cu nimeni mă lupt. De aia, domnilor din conducerea țării, plecăm din țară. Pentru că ne este teamă, nu pentru bani, nu pentru un trai mai bun. Nu ne simțim apărați. De nimeni”, a mai spus tatăl studentei ucise în accident.

Ce a apărut în locul în care a fost ucisă Roberta. Gestul emoționant al părinților fetei

La o săptămână de la cumplitul accident în urma căruia Roberta și Sebi au fost uciși de beizadeaua soților Pascu, părinții studentei la Geografie au făcut un gest simbolic care a uimit întreaga țară.

Aceștia au mers sâmbătă în locul unde fiica lor și-a dat ultima suflare și au plantat un măr.

„Vreau să sădesc un pom, pe locul unde a fost omorâtă fata mea. Atât și nimic mai mult. De ce l-am plantat? Știți că pe vremuri călătorul se odihnea la umbra unui pom. Bea o gură de apă, mânca un pic și își vedea de drumul lui. Fiica mea voia să fie un călător. Avea foarte multe . drumuri de făcut. Avea foarte mult de învățat la geografie, la facultate. Nu se mai poate. Când va fi acest pom mare sper să fie sănătos, să nu își bată cineva joc de el, mă gândesc și la asta. Sper că cineva să se simtă bine, culegând un măr din el.

Aici a fost întinsă. Știu exact unde. Nu a fost lovită acolo. S-a intrat în ea aici”, a declarat tatăl Robertei.

Întrebat dacă crede că Poliția mușamalizează acest caz, tatăl Robertei a răspuns: „De la bun început. De la bun început. Acum eu nu vorbesc din punct de vedere al drogurilor. Are cine să se ocupe de droguri. Eu vorbesc din punct de vedere al siguranței circulației.

Indiferent ce aș face, că m-am urcat la volan, am băgat cheia în contact, mi-am asumat ce o să fac. Ai comis o faptă, în cazul de față cea mai oribilă faptă, ai ucis doi oameni, să facă maximum din maxim pe legea circulației. Apoi revenim și cu drogurile. Să nu ne mai învârtim după umbra noastră, că i se putea da drumul sau nu, l-ai văzut că se bâlbâie și face ca toate alea… Tu, instinctul tău ca polițai tinerel, detașat aici. A terminat o școală de poliție? Pai ce, ne facem polițiști la apelul bocancilor? Afară! Dar până să meargă afară din poliție să facă pușcărie împreună cu Matei Vlad (tânărul de 19 ani care a comis accidentul – n.r.)”.

Citește și Roberta și Sebastian, tinerii uciși de Vlad Pascu în accidentul din 2 Mai, înmormântați în aceeași zi