EXCLUSIV| Preotul care a condus-o pe ultimul drum pe Roberta, fata ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai, sfâșiat de durere. ”Fata nu a fost de vină, dacă diavolul a intrat în acel copilaș”

Râuri de lacrimi au curs marți la căpătâiul Robertei, fata de 20 de ani ucisă de beizadeaua drogată, în stațiunea 2 Mai. Părinții, bunicii, prietenii și apropiații familiei au condus-o pe ultimul drum pe tânăra care a plecat mult prea devreme din această lume și care a lăsat în urma sa doar durere.

22 aug. 2023, 13:30
EXCLUSIV| Preotul care a condus-o pe ultimul drum pe Roberta, fata ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai, sfâșiat de durere. ”Fata nu a fost de vină, dacă diavolul a intrat în acel copilaș”
EXCLUSIV| Preotul care a condus-o pe ultimul drum pe Roberta, fata ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai, sfâșiat de durere.

Preotul care a condus-o pe ultimul drum pe Roberta, fata ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai, sfâșiat de durere. Drama familiei Robertei a impresionat o țară întreagă, iar preotul care a condus-o pe ultimul drum este sfâșiat de durere.

Citește și Roberta și Sebastian, tinerii uciși de Vlad Pascu în accidentul din 2 Mai, înmormântați în aceeași zi

Preotul care a condus-o pe ultimul drum pe Roberta, fata ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai, sfâșiat de durere

Duhovnicul a dezvăluit în exclusivitate, la România TV, că o cunoștea pe Roberta de când era doar o copilă și venea cu bunica sa la Biserică. Acestuia are numai cuvinte de laudă la adresa tinerei și nu îi vine să creadă că nu mai este.

”Această tânără, Roberta Marina, a fost un copil foarte bun, de aia m-am referit mai mult la bunici pentru că bunicii au crescut-o de mică, în casa lor au stat acolo și cu mama și cu tatăl. Și de asta au suferit foarte mult, și părinții au suferit foarte mult pentru că a fost un copil cuminte, un copil care și-a văzut de școală, și-a văzut de facultate. Se ducea cu bunica la Biserică, de asta au și adus-o la biserica aceasta pentru că aici locuiesc rudele bunicii”, a declarat preotul, în exclusivitate, la România TV. 

Întrebat cât de greu este cât de greu este să le spună rudelor și prietenilor Robertei să fie puternici în aceste momente extrem de dureroase, preotul a răspuns: ”Sfântul apostol Pavel ne spune așa de frumos în apostolul pe care l-am citit astăzi, spune: Să nu cădem în deznădejde! Adică, să avem încredere că Dumnezeu ne ajută și vom învia la a doua venire a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos și trebuie să fim puternici.”

De când a aflat de cumplita tragedie, preotul a fost în permanență alături de familia Robertei pe care în permanență a îndemnat-o să aibă în credere în Dumnezeu și în Sfinți.

Mai mult, duhovnicul a ținut să precizeze că Roberta nu are nicio vină și că diavolul ar fi intrat în beizadeaua care s-a urcat drogat la vola ni a semănat moarte în stațiunea 2 Mai.

”Le-am spus și de dimineață și aseară, tot aceleași lucruri, să aibă încredere în Dumnezeu, că Dumnezeu face minuni. Să aibă încredere în Maica Domnului, în Sfinți, să se roage permanent pentru că fata nu a fost de vină, dacă diavolul a intrat în acel copilaș săracul și el a fost poate, zic așa că părinții lui sunt și ei distruși că a luat viața a doi tineri. Le-aș spune să se întărească că mai au un copil și viața merge înainte”, a mai spus preotul.

 

 

Citește și Monica Tatoiu, amenințată de tatăl beizadelei drogate care i-a ucis pe Sebi și Roberta în 2 Mai. ”Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav”