Decizia Electrica pe care toți clienții trebuie să o știe. Sunt vizați în mare parte clienții casnici

Electrica, compania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani din intreaga tara in fiecare zi, a decis sa aduca in imediata atentie a clientilor o serie de informatii extrem de importante pentru noi. Mai exact, cei de la Electrica au hotarat sa publice informatii cu privire la numarul de plangeri pe care le-au inregistrat in cursul anului 2023 de la clientii din toata Romania, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre cifre mari.

29 mart. 2024, 15:18
Decizia Electrica pe care toți clienții trebuie să o știe. Sunt vizați în mare parte clienții casnici

Electrica a anunțat ca a avut in 2023 nu mai putin de 130.674 de plangeri trimise de catre clientii sai, cifrele dezvaluind cat de multe probleme au avut de fapt clientii din toata Romania cu serviciile de gaze naturale si electricitate ale companiei. Cele mai multe plangeri, conform Electrica, au vizat clientii casnici, in timp ce putin peste 6% au vizat clientii non-casnici.

Citește și: Factură uriașă la curent electric primită de o familie din Hunedoara după ce au avut contorul stricat. Oamenii refuză să plătească, iar furnizorul i-a lăsat în beznă

Electrica spune ca formularul sau online a fost principala metoda prin care clientii au trimis plangerile in legatura cu serviciile furnizate. Notificarile prin telefon, email, fax, sau posta, au avut o pondere mult mai mica in plangerile primite de catre Electrica de la clientii din toata Romania.

Electrica nu ofera in raportarea sa si detalii cu privire la natura plangerilor pe care le-au avut clientii sai și nici nu dă detalii despre cat a durat rezolvarea plangerilor depuse de catre clientii sa.

Citește și: După taxa pe stâlp, apare taxa pe soare! Ce secrete ascund noile contoare. Românii, obligați să plătească o altă taxă pentru curent

Electrica are pe website-ul sau o varietate de detalii cu privire la felul in care sunt rezolvate plangerile clientilor si ceea ce trebuie facut pentru o rezolvare cat mai rapida a acestora, potrivit idevice.ro.