Decizia incredibilă a soţiei preotului care a ucis o prostituată de 15 ani

În Vinerea Mare, preotul Laurenţiu Aspru a ucis cu bestialitate o tânără de 15 ani cu care a făcut sex într-un apartament în staţiunea Mamaia. Astăzi, aflat în spatele gratiilor, bărbatul a fost abandonat de soţia lui, care potrivit surselor noastre, nu mai vrea să audă de tatăl copiilor ei.

RomaniaTV.net
06 iun. 2015, 11:32
Decizia incredibilă a soţiei preotului care a ucis o prostituată de 15 ani

Dornic de senzaţii tari, preotul a uitat de cele divine şi a păcătuit şi cu gândul, şi cu fapta. Prostituata de doar 15 ani l-a făcut pe preot să parcurgă distanța de la Bistrița la Constanța, pentru „clipe de neuitat”. După ce a făcut sex cu tânăra, preotul a ucis-o cu sânge rece, de frică să nu îl denunțe pentru infracțiunea de act sexual cu o minoră. Acum, Laurenţiu Aspru se află în arest preventiv, unde se roagă pentru iertarea păcatelor sale, dar şi pentru iertarea din partea soţiei lui. Potrivit surselor din anturajul soţilor Aspru, femeia nu mai vrea să audă de soţul ei cu care se afla în plin divorţ. „Este decisă să nu meargă la proces, nu îl va susţine niciodată. Nici măcar nu îi duce pachete, pentru ceea ce a făcut nici nu mai vrea să îl vadă. A depus mai multe probe la dosarul de divorț, pentru a demonstra că preotul era un soț infidel și un părinte imoral. Nu va avea susținerea familiei, chiar dacă acum are mare nevoie”, a mărturisit o sursă din anturajul soților Aspru, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

Laurențiu Aspru a absolvit Institutul Teologic din Cluj Napoca în anul 2003. Foștii colegi își amintesc de el ca fiind un om foarte retras, de la care scoteai cu greu o vorbă. În 2011, preotul Aspru a reușit să obțină transferul la Parohia Ortodoxă din Galații Bistriței, unde nu a dat peste o comunitate foarte numeroasă. Preotul criminal le spunea prietenilor că o duce un pic mai bine din punct de vedere financiar și că soția lui a reușit să se definitiveze la o catedră de religie de la o școală generală. Fostul preot a demisionat la începutul acestui an de la Parohia Galații Bistriței, județul Bistrița Năsăud, pentru că nu îi mai ajungeau banii.