Decizia luată de sora Ronei Hartner la două luni de la moartea artistei. Cum vrea să îi celebreze memoria veșnic

De două luni, Rona Hartner nu mai este printre noi, lăsând în urmă multă suferință. Pentru a-i comemora amintirea, sora artistei a luat o decizie surprinzătoare.

24 ian. 2024, 12:26
Decizia luată de sora Ronei Hartner la două luni de la moartea artistei. Cum vrea să îi celebreze memoria veșnic
Decizia luată de sora Ronei Hartner la două luni de la moartea artistei. Cum vrea să îi celebreze memoria veșnic

Au trecut două luni de când Rona Hartner s-a stins din viață, după o grea luptă cu o boală nemiloasă, cancerul. Vestea i-a luat prin surprindere pe toți cei care au cunoscut-o și apreciat-o, existând o speranță că va învinge în lupta cu boala la fel ca în 2029, când s-a vindecat de cancer.

Citește și: Rona Hartner nu a vrut să i se ghicească viitorul. Ce i-a prezis Carmen Harra: „Divorțurile au marcat-o foarte mult”

Decizia luată de sora Ronei Hartner la două luni de la moartea artistei

Chiar dacă zilele au trecut rapid, familia este încă îngenuncheată de durere și acceptă cu greu trecerea acesteia în neființă. Sora Ronei Hartner spune că o are mereu în minte și în suflet pe regretata artistă, iar pentru a o simți și mai aproape, dar și pentru a o comemora, aceasta a decis să îi poarte hainele actriței.

Tot o visăm pe Rona. Eu o am cu mine în suflet tot timpul și port rochiile ei, le port la serviciu, le port în fiecare zi pentru că știu că e cu mine. Avea o cruciuliță foarte frumoasă pe care o am tot timpul cu mine, deci Rona e cu mine și îi port amintirea în continuare așa cum și-a dorit”, a declarat Rinda Hartner, pentru Ciao.ro.

În ceea ce o privește pe fiica adolescentă a Ronei Hartner, Sumayla este încă în suferință. Fata și-a pierdut mama iar durerea nu s-a diminuat nici la luni distanță de la decesul brusc al acesteia, într-un spital din Franța. Pentru că doliul încă îi apasă inima, adolescenta nu a vrut să își serbeze ziua de naștere de 16 ani, ce a fost pe 5 ianuarie.

Sumayla e Ok, e încă foarte amărâtă, e foarte supărată că și-a pierdut mama. Nu și-a serbat ziua de naștere pe 5 ianuarie dar este în Franța,  în Toulon, cu fratele meu și cu mama. Fratele meu a rămas acolo, poate să lucreze de la distanță. Ce își dorește Sumayla cel mai mult este să rămână în Franța, la Toulon. Fratele meu a aranjat cu familia lui ca el să rămână acolo atât timp cât este necesar pentru Sumayla și să o ajute pentru a se reîntoarce la școală, a-și face pasiunea pe care o vrea și să ajungă la maturitate când o să poată să decidă singură pentru ea”, a mai spus Rinda Hartner.

Citește și: Rona Hartner, uitată de colegii de breaslă în ziua despărțirii. Ce vedete au condus-o pe regretata artistă pe ultimul drum