Rona Hartner nu a vrut să i se ghicească viitorul. Ce i-a prezis Carmen Harra: „Divorțurile au marcat-o foarte mult”

Rona Hartner nu a vrut să i se ghicească viitorul de către Carmen Harra, în urmă cu 14 ani, când se aflau amândouă în emisiunea lui Cătălin Măruță. La acea vreme, clarvăzătoarea a încercat să îi facă actriței o serie de previziuni, ea refuzând cu vehemență să afle ceea ce urma să i se întâmple. 

04 dec. 2023, 08:54
Rona Hartner nu a vrut să i se ghicească viitorul. Ce i-a prezis Carmen Harra: „Divorțurile au marcat-o foarte mult”
Rona Hartner nu a vrut să i se ghicească viitorul

Rona Hartner nu a vrut să i se ghicească viitorul, însă, cu toate astea, Carmen Harra a spus că regretata actriță se afla sub semnificația cifrei 5, ceea ce înseamnă că era predestinată divorțului. Acest aspect s-a adeverit, căci Rona a ajuns să divorțeze de 2 ori până la vârsta de 50 de ani.

Citește și: Rona Hartner pleacă cu sufletul împăcat. Sora regretatei artiste i-a îndeplinit ultima dorință: „A vrut să o îmbrac într-o rochie albă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea”

Rona Hartner nu a vrut să i se ghicească viitorul

Între cele două a avut loc în anul 2009 un dialog destul de incomod pentru actriță. Carmen Harra a încercat să îi facă o serie de previziuni, însă Rona Hartner s-a temut să afle ceea ce i se poate întâmpla în viață.

Eu o văd pentru prima dată și o găsesc o persoană foarte frumoasă, foarte talentată și plină de energie, așa cum spuneți voi. Mie îmi place să interpretez numerele sub formă de vibrație și îți dau așa o definiție a persoanei, este codul divin, avem un cod genetic și un cod al divinității personale. Dacă te uiți la numerele astea și le aduni toate la un singur număr primești cifra 5.

Îți fac o comparație, pentru că spui că ești în lumea filmului, cu Angelina Jolie, care este și ea cifra 5. Unul dintre evenimentele majore care au marcat viața ei au fost divorțurile, deci cine are cifra 5, mai mult ca sigur se confruntă cu acest divorț. (…) Deci, numărul 5 au nu doar o singură relație karmică într-o viață, ci mai multe, deci la ea există o necăsătorie”, a spus Carmen Harra, la acea vreme.

Rona Hartner: „Nu vorbim despre viitor, te rog din suflet! Vreau să am o surpriză.(…) După părerea mea, Dumnezeu creează ceea ce este nou, nu ceea ce este previzibil sau este deja scris. Noi dacă suntem prudenți putem să trăim în providență, dacă suntem imprudenți o facem lată.(…) Pentru mine, astăzi pot să fiu milionară, mâine pot să fiu săracă și dacă trăiesc astăzi viața mea are sens, dacă nu mai trăiesc mâine nu contează”.