Decizia procurorilor în cazul femeii care s-a aruncat de la etajul cinci și a omorât o persoană! Femeia a fost arestată

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, femeia de 43 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor, iar un judecător de la Tribunalul Bucureşti a emis pe numele ei un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

14 dec. 2023, 15:30
Decizia procurorilor în cazul femeii care s-a aruncat de la etajul cinci și a omorât o persoană! Femeia a fost arestată

Contabila în vârstă de 43 de ani, care s-a aruncat de la etajul 5 din clădirea unde lucra, în Sectorul 4 al Capitalei și a lovit mortal o femeie de 59 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de omor, anunță joi, 14 decembrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Citește și Femeia peste care a căzut sinucigașa de la Unirii a murit la spitalFemeia în vârstă de 43 de ani este în viață, însă persoana peste care a căzut de la etajul cinci al unui imobil din Sectorul 4, nu a avut nicio șansă.

Din păcate, victima în vârstă de 59 de ani, care circula pe trotuar lângă clădirea respectivă a încetat din viață la scurt timp după incident.

Potrivit procurorilor, inculpata a supraviețuit cu leziuni minore, iar victima a suferit multiple traumatisme și a decedat la spital în aceeași zi.

De asemenea, sinucigașa ar fi de profesie contabilă, iar serviciul său s-ar afla în zona Uniri, potrivit Gândul.

„Nu a întreprins nicio măsură pentru a evita această posibilitate”

Femeia care a încercat să se sinucidă a fost reținută pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a admis propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, au transmis oamenii legii.

„Procurorii au apreciat că inculpata, care lucra în imobilul respectiv și astfel știa că zona este intens circulată de pietoni la acea oră a dimineții, a prevăzut posibilitatea de a lovi o persoană în căderea ei de la etajul V al imobilului și nu a întreprins nicio măsură pentru a evita această posibilitate, acceptând că poate cădea peste un trecător, cu consecința suprimării vieții acestuia, ceea ce s-a și întâmplat, inculpata săvârșind infracțiunea de omor cu intenție indirectă”, potrivit comunicatului transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Citește și Ce riscă contabila sinucigașă care s-a aruncat de la balcon la Unirii și din cauza căreia o femeie a murit. E acuzată de omor cu intenție indirectă

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București.