Decizia radicală a fostei amante a primarului Gheorghe Nichita. Ce a decis tânăra să facă

Fosta amantă a primarului Gheorghe Nichita şi-a luat vacanţă de câteva săptămâni. După ce şi-a dat demisia din primărie, Adina Samson a precizat ca vrea să aibă grijă de starea de sănătate. Susţine că din cauza stresului, a slăbit 10 kilograme in ultimele săptămâni. 

RomaniaTV.net
18 aug. 2015, 12:19
Decizia radicală a fostei amante a primarului Gheorghe Nichita. Ce a decis tânăra să facă

Dupa ce şi-a dat demisia din funcţia de la primărie la începutul lunii trecute, Adina Samson a decis să se retragă din viaţa publică, potrivit bzi.ro.

Citeşte şi Avocatul care o apără pe fosta iubită a lui Gheorghe Nichita, în cursa pentru Primăria Iaşi

Fosta amanta a primarului Iaşului, Gheorghe Nichita, a intrat in vacanţă. Deşi iniţial anunţase că este în căutarea unui loc de muncă în domeniul privat, Adina Samson a precizat că vrea să se îngrijească de sănătate, deoarece a slăbit 10 kilograme în ultimele săptămâni. În privinţa unei eventuale angajări, Adina Samson a precizat că intenţionează să se bucure de o perioadă de linişte, până în septembrie-octombrie.

În cei şapte ani în care a lucrat la primarie, Adina Samson a promovat de la simplă angajată a Centrului de Informare pentru Cetăţeni la statutul privilegiat de Şefă de serviciu şi amanta a primarului. 

Citeşte şi Adina Samson, amanta primarului de la Iaşi, are bijuterii de 7000 de euro