Decizia radicală luată de Dan Bursuc, după ce s-a spus că are probleme cu banii. Totul a ieşit la iveală

Decizia radicală luată de Dan Bursuc, după ce s-a spus că are probleme cu banii. În urmă cu aproape două luni, între Nicolae Florin, zis Uku, și Dan Bursuc a izbucnit un adevărat scandal. Cel dintâi l-a acuzat pe manelist că ar fi dator vândut.

07 mai 2023, 14:02
Decizia radicală luată de Dan Bursuc, după ce s-a spus că are probleme cu banii. Totul a ieşit la iveală
Decizia radicală luată de Dan Bursuc

Decizia radicală luată de Dan Bursuc. Manelistul își vinde super-vila aflată în Popești Leordeni, în care a investit o avere. Fie că s-ar confrunta cu probleme financiare, că doar e criză, fie că vrea să facă numai o “aroganță”, celebrul impresar este decis să renunțe la una dintre superbele proprietăți pe care le deține.

Citeşte şi: Fane Văncică, acuzaţii grave la adresa lui Dan Bursuc: „L-ai omorât pe Nae Nicolae ca să-i iei nevasta şi averea”

Decizia radicală luată de Dan Bursuc

Potrivit Cancan.ro, Gina, soția lui Dan Bursuc, a anunțat, pe rețelele sociale, prin intermediul unui anunț, că vila pe care familia o deține în Popești Leordeni este de vânzare pentru prețul corect.

Vilă de vânzare Popești Leordeni. P+1+M! Detalii în privat”, sună anunțul prin care familia lui Dan Bursuc este dispusă să renunță la impresionanta locuinţă. Amatorii care își doresc să trăiască în casa deținută de Dan Bursuc trebuie să scoată bani frumoşi din buzunar.

Dan Bursuc, afirmaţia care i-a ridicat tot internetul în cap

Dan Bursuc a dezvăluit, recent, că mama lui locuieşte în casă cu el, cu soţia şi cu copiii lui. Manelistul şi-a divinizat părinţii. Nu o mai are decât pe mama, tatăl lui a plecat într-o lume mai bună în urmă cu 11 ani.

Artistul a dezvăluit, recent, că părinţii lui sunt mai repsus de nevastă şi copii, afirmaţia care i-a pus internetul în cap. Ulterior, Bursuc a revenit asupra afirmaţiei, explicând ce a vrut să spună cu asta.

El a precizat că soţia l-a spirijinit necondiționat și i-a arătat tot timpul încredere. Mai mult decât atât, femeia a înţeles exact în ce constă munca lui şi nu l-a presat să fie tot timpul alături de ea.

Noi ne-am completat unul pe celălalt și scumpa mea soție a ingteles că fără muncă și fără să te dedici pentru ceea ce faci nu poți să realizezi nimic. Sunt multe soții care își doresc ca soții lor să stea mai mult în compania lor, să le dea mai multă atenție, dar așa nu poți realiza atât de multe lucuri pe care ți le dorești.

Soția mea a fost mai intelgatoare și a înțeles că eu nu o fac pentru nevoi neapărat și atunci m-a susținut pentru toată treaba și cariera mea. Aș putea să îi mulțumesc. Multe soții nu sunt prea intelegatiare cu soții lor”, a declarat Dan Bursuc.