Decizia radicală luată de fiul Corneliei Catanga. Se confruntă cu probleme financiare grave: „Te spânzur”

Decizia radicală luată de fiul Corneliei Catanga. Alex Pădureanu s-a hotărât să îi respecte ultima dorinţă a mamei sale, care s-a stins din viaţă în urmă cu mai bine de două luni. Chiar dacă se confruntă cu probleme financiare grave, tânărul vrea să se întoarcă SUA.

03 iun. 2021, 22:30
Decizia radicală luată de fiul Corneliei Catanga. Se confruntă cu probleme financiare grave: „Te spânzur”
Alex Pădureanu şi doreşte să se ducă înapoi în SUA

Decizia radicală luată de fiul Corneliei Catanga, regretata artistă de muzică lăutărească. Îşi doreşte să se ducă înapoi în SUA, locul de unde a plecat atunci când mama sa a început să se simtă rău, pentru a își continua cariera muzicală.

Aurel Pădureanu declara că tânărul se bazează pe ajutorul unei fete. „El vorbește cu o fată din America și o să vină ea în octombrie și peste câteva luni o să plece cu ea. Sper la anul să plece în Statele Unite”, a declarat Aurel Pădureanu la Kanal D.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu Aurel Pădureanu, la o lună de la moartea Corneliei Catanga: „Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine”

Decizia radicală luată de fiul Corneliei Catanga

Alex a ținut să spună că decizia lui de a pleca este ceea ce ar face-o foarte fericită pe Cornelia Catangă. „Ceea ce pot să fac este ca eu să-i satisfac dorințele mamei mele și să îmi continui cariera. Pe ea o face cea mai fericită atunci când eu cânt. O să plec pentru că asta a fost dorința supremă a mamei mele, ca eu să plec și să-mi continui cariera.

Mereu îmi zicea:” Mamă, dacă nu-ți continui cariera și nu ajungi numărul 1 nu știu ce mă fac cu tine”, zice: ”Te spânzur!”, așa mi-a spus”, a mărturisit Alex Pădureanu.

Aurel Pădureanu rupe tăcerea după înmormântarea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu, soțul regretatei soliste Cornelia Catanga, este încă în șoc și dărâmat de durere după moartea artistei. Mai mult, e foarte supărat pe promisiunile false care au apărut în presă, în ultimele zile.

Cu câteva zile înainte, bărbatul spunea disperat că nu are bani să se ocupe de înmormântare. Gigi Becali s-a oferit să îl ajute, însă, potrivit declarațiilor făcute astăzi de Aurel Pădureanu, acționarul Steaua nu i-ar fi acordat vreun ajutor.

Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamilști”, a spus cu durere Pădureanu pentru Fanatik.

Pădureanu este dezamăgit și de jurnalista Mara Bănică, despre care spune că o considera apropiată, însă ultimele sale intervenții publice nu i-au picat tocmai bine.

Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce”, a afirmat soțul Corneliei Catanga.