Fiul Corneliei Catanga, împietrit de durere. Mesajul emoţionant: „Nu mai am cuvinte… doar multe lacrimi și suspin…”

Fiul Corneliei Catanga, împietrit de durere. Tânărul nu îşi poate stăpâni lacrimile de când mama lui s-a stins din viaţă, în urmă cu aproape două săptămâni. Alexandru Pădureanu a transmis un mesaj, după ce şi Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă au murit la o distanță de câteva zile.

07 apr. 2021, 12:00
Fiul Corneliei Catanga, împietrit de durere. Mesajul emoţionant: „Nu mai am cuvinte… doar multe lacrimi și suspin…”
Fiul Corneliei Catanga, împietrit de durere

Fiul Corneliei Catanga, împietrit de durere. Recent, a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care îşi prezintă condoleanţele faţă de familiile îndoliate ale artiştilor care s-au stins din viaţă la câteva zile după mama lui. Şi-a încheiat mesajul cu două cuvinte extrem de emoţionante, „lacrimi şi suspin”.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul morţii Corneliei Catanga.Ce medicamente a luat de fapt artista. Anunţul făcut de Adina Alberts!

Fiul Corneliei Catanga, împietrit de durere

Va mulțumim din tot sufletul nostru, ptr toate mesajele si telefoanele care ni le-ati dat, si tuturor oamenilor care au fost lângă noi , în aceste momente grele ale vieții noastre. Este mare lucru în ziua de azi sa stii ca ai oameni , care sunt aproape de tine sufletește, si iti da măcar un telefon, sa te întrebe esti bine? Ai nevoie de ceva?

Pretuiesc acești oameni mult, si ii iubesc. Suntem foarte profund îndurerati si de celelalte familii , ale lui Nelu Ploiesteanu , si Gabi Lunca , care au făcut cu noi numai lucruri fabuloase din punct de vedere muzical si multe altele…

Sincere Condoleanțe din partea noastră… ca putere sincer sa fiu, nu stiu ce inseamna… poate o lupta continua. Nu mai am cuvinte… doar multe lacrimi și suspin…„, a scris fiul regretatei artiste pe pagina de Facebook.

Va mulțumim din tot sufletul nostru, ptr toate mesajele si telefoanele care ni le-ati dat, si tuturor oamenilor care au…

Publicată de Alex Pădureanu pe Duminică, 4 aprilie 2021

Benone Sinulescu, dezvăluiri despre Cornelia Catanga

Benone Sinulescu face dezvăluiri uluitoare despre Cornelia Catanga şi spune că şi-a prevestit moartea. Interpretul de muzică populară a mărturisit că artista de muzică lăutărească avea de ceva timp probleme de sănătate, dar își dorea cu ardoare să cânte.

Cei doi au fost extrem de apropiaţi, iar vestea morţii artistei l-a şocat. Îşi aminteşte care a fost ultima discuție pe care a purtat-o cu Catanga, dar și ce mărturii emoționante i-a făcut.

Regretata artistă i-ar fi spus vreodată că simte că nu mai are mult de trăit. „Poate că e bine și acolo unde e, s-a dus ea Sus. Cred că da, cred, (n.r. că și-a prevestit moartea), pentru că era sensibilă, că dacă nu ar fi fost sensibilă, nu cânta. Câteodată avea momente când spunea: eu abia aștept să vină festivalul ăla, eu abia aștept să se întâmple și să mă duc și eu acolo să cânt.

Da, îi citeai pe față. Da, presimțea. Ea tot a avut diferite necazuri, cu casa, copilul, care probabil a terminat studiile prin America, nu știu pe unde se ducea, și era fericită când era copilul ei lângă ea. Îmi pare foarte rău că nu am invitat-o ultima dată la festivalul meu care se ține la Buzău. De ce? Pentru că era un pic cam bolnavă la perioada aia și zic să nu-mi fac de lucru, Doamne ferește și să o am pe conștiință, dar uite că până la urmă tot s-a întâmplat nenorocirea”, a declarat Benone Sinulescu.