Decizie BOMBĂ a instanţei în dosarul lui Răzvan Ciobanu. Apropiaţii designerului, în stare de ŞOC

Un executor judecătoresc a decis să îl cheme în judecată pe Răzban Ciobanu, după decesul acestuia, pentru a recupera o datorie pe care designerul o avea către o instituţie bancară. Cum Răzvan Ciobanu nu s-a prezentat la termenele stabilite de instanţă, a pierdut procesul.

14 ian. 2020, 07:33
Decizie BOMBĂ a instanţei în dosarul lui Răzvan Ciobanu. Apropiaţii designerului, în stare de ŞOC

Executorii judecătoreşti au început să trimită notificări pe la adresele la care a locuit designerul, inclusiv părinţilor, somându-l să se prezinte de urgenţă la biroul executorului, pentru a-şi plăti datoria, scrisori care nu fac decât să răsucească, acum, cuţitul în rana lăsată în sufletul celor apropiaţi, după decizia instanţei.

„Admite cererea. Încuviinţează executarea silită astfel cum a fost formulată. Fără cale de atac”, au decis, recent, magistraţii.

Abia acum S-A AFLAT! Ce s-a ales de averea lui Răzvan Ciobanu

Laura Vicol, avopcata şi prietena lui Răzvan Ciobanu, a declarat, recent, la o emisiune tv, că accidentul cumplit în care a murit Răzvan Ciobanu s-a produs după ce designerul a suferit un infarct la volan.

BOMBA ZILEI! Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, condamnat la 3 ANI de ÎNCHISOARE. Ce au descoperit ANCHETATORII

„El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55. El s-a dus glonț spre moarte. (…) A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort. (…) A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a spus Laura Vicol.


loading...
Partenerii noștri