Decizie de ultimă oră a familiei lui Gabriel Cotabiţă

Rudele lui Gabriel Cotabiţă le cer prietenilor artistului să nu mai dea informaţii despre starea acestuia. Cântăreţul este de două zile în comă, iar medicii sunt rezervaţi. La spital a venit şi mama artistului, în vârstă de 80 de ani. 

RomaniaTV.net
10 mai 2015, 09:14
Decizie de ultimă oră a familiei lui Gabriel Cotabiţă

Starea lui Gabriel Cotabiță este în continuare una critică, iar prietenii artistului își fac griji pentru soarta acestuia. Horia Moculescu și Mihai Porcoschi și-au exprima îngrijorarea față de starea lui Gabriel Cotabiţă.

Citeşte şi: Gabriel Cotabiţă, pe patul de spital. Cântăreţul e ţinut în viaţă de aparate

„Nu este bine deloc. Este în stare critică. Este crunt ce i se întâmplă, doar prin puterea gândului putem să îl ajutăm, noi toți, să se facă bine”, a declarat Horia Moculescu la Pro Tv.

Citeşte şi: Mircea Badea şi Dan Negru, MESAJE EMOŢIONANTE pentru GABRIEL COTABIŢĂ

„A ținut ascuns primul infarct, dar și-a schimbat viață complet. Are multă grijă de el cu sport, dietă. A slăbit 30 de kilograme în ultimul an, dar controlat. Mi-a spus chiar înainte că ultimele analize i-au ieșit perfect și că erau cele mai bune de până acum”, a spus și Mihai Pocorschi.

Citeşte şi: Gabriel Cotabiţă, INTERVIU MĂRTURIE: „După un vaccin am făcut hepatită. N-am mai avut voie să fac efort”

Lui Gabriel Cotabiţă i s-a făcut rău vineri într-o sală de fitness aflată în incinta hotelului Hilton. Artistul a făcut stop cardiorespirator şi a fost resuscitat de medicii de pe Ambulanţă. Apoi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acolo unde se află şi acum la terapie intensivă. El este, în continuare, asistat şi ventilat mecanic.