Decizie de ultimă oră luată de Patrick Mouratoglou. Este anunţul momentului: „Simona Halep m-a încurajat!”

Simona Halep a anunţat că nu va mai juca deloc tenis în acest an, fiind în refacere după operaţia estetică de la nas. În plus, sportiva vrea să se liniştească şi după evenimentele care i-au marcat în ultimul timp viaţa personală.

12 oct. 2022, 18:28
Decizie de ultimă oră luată de Patrick Mouratoglou. Este anunţul momentului: „Simona Halep m-a încurajat!”
Decizie de ultimă oră luată de Patrick Mouratoglou

Decizie de ultimă oră luată de Patrick Mouratoglou. Antrenorul francez a anunţat că până când Simona Halep va reveni pe teren, adică la începutul anului 2023, va colabora cu Holger Rune (19 ani, locul 27 ATP), alături de antrenorul Lars Christensen, până la finalul acestui an.

Patrick Mouratoglou se va alătura echipei lui Holger Rune săptămâna aceasta și îl va însoți pe adolescent la turneele de la Stockholm, Basel, Paris și Milano. „În timp ce Simona Halep se recuperează, ea m-a încurajat să caut o nouă colaborare. Astfel, sunt încântat să anunț că mă voi alătura oficial echipei lui Holger Rune”, a scris antrenorul francez pe Twitter.

Citeşte şi: Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns din nou la notar. Ce s-a întâmplat cu cei doi la 30 de zile de la divorţ

„Este o oportunitate uimitoare de a lucra cu unul dintre cei mai buni antrenori de tenis. La nivelul la care ne aflăm acum, chiar dacă este vorba doar despre un parteneriat întins pe câteva luni, nu am ezitat să profităm de această șansă”, a spus Holger Rune.

Cei doi se cunosc încă de când danezul avea 13 ani și beneficia de spirjin din partea fundației lui Patrick Mouratoglou, care sprijină tinerele talente din tenis.

Citeşte şi: Simona Halep, primele declaraţii după divorţ: „Eram negativistă pe teren şi îmi spuneam că sunt o proastă”