Simona Halep, primele declaraţii după divorţ: „Eram negativistă pe teren şi îmi spuneam că sunt o proastă”

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele definitive ale divorțului, iar campioana noastră a făcut primele declaraţii legate de această perioadă.

12 oct. 2022, 11:34
Simona Halep, primele declaraţii după divorţ: „Eram negativistă pe teren şi îmi spuneam că sunt o proastă”
Simona Halep a dezvăluit povestea uimitoare a rochiei de la nunta cu Toni Iuruc

Simona Halep a oferit primul interviu după divorțul de Toni Iuruc. Declarațiile campioanei noastre nu au fost date presei din România, cu care nu are o relaţie tocmai cordailă, ci au apărut pe platforma TopCourt, cu care a semnat, anul trecut, un parteneriat.

TopCourt este o firmă din SUA care oferă, în principal, antrenamente online pentru fanii „sportului alb”. Fosta soție a lui Toni Iuruc le-a oferit, la o lună de la divorț, sfaturi din proprie experiență urmăritorilor, pe care îi îndeamnă să nu se judece niciodată singuri, indiferent de situație.

„Sfatul meu pentru toată lumea este: nu vă judecați singuri! Dacă vă judecați, nu veți putea da randament maxim. Îmi spuneam mie însămi că nu sunt destul de bună, că pot pierde ușor cu aceste fete dacă joc așa”, a spus Simona Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns din nou la notar. Ce s-a întâmplat cu cei doi la 30 de zile de la divorţ
„Astfel de lucruri mă apăsau în acele momente”, a mai spus Simona Halep în interviu.

„Credeam că joc prost și că nu contează dacă muncesc mult, pentru că tot nu voi obține ceea ce mi-am propus, adică titluri importante. Eram negativistă pe teren și îmi spuneam că sunt o proastă, atunci când făceam greșeli ușoare. Astfel de lucruri mă apăsau în acele momente, așa că mi-am schimbat atitudinea și am devenit mult mai relaxată și mai tolerantă cu mine însămi”, a spus Simona Halep.

Toni Iuruc este hotărât să-şi refacă viaţa. Cu cine a fost surprins după divorțul de Simona Halep

Clasamentul WTA: Simona Halep se menţine pe locul 9

Simona Halep se menţine pe locul 9, cu 3025 puncte, se menţine pe locul 9 în clasamentul WTA dat publicităţii luni.

Irina Begu a coborât de pe 33 pe 34, cu 1454 puncte, iar Sorana Cîrstea a coborât de pe 39 pe 40, cu 1300 de puncte. Ana Bogdan se menţine pe locul 46, cu 1077 puncte, iar Jaqueline Cristian a coborât o poziţie şi este pe locul 83, cu 732 puncte. Elena Gabriela Ruse este pe 104, cu 619 puncte.

Primele poziţii ale clasamentului sunt următoarele: 1. Iga Swiatek  – 10485 de puncte, Ons Jabeur  – 4.885, 3. Anett Kontaveit – 4.010, 4. Paula Badosa – 3.934, 5. Arina Sabalenka – 3.470.