Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns din nou la notar. Ce s-a întâmplat cu cei doi la 30 de zile de la divorţ

Simona Halep (31 de ani) și Toni Iuruc (43 de ani) au divorțat oficial! Cei doi au avut la dispoziție 30 zile să se răzgândească în privința divorțului, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

10 oct. 2022, 23:37
Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns din nou la notar. Ce s-a întâmplat cu cei doi la 30 de zile de la divorţ

Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns din nou la notar. Legea prevede că cei care doresc să divorțeze trebuie să aștepte 30 de zile de la semnarea primelor acte înainte ca divorțul să fie definitiv, pentru că există posibilitatea unei răzgândiri. Nu a fost cazul pentru Simona Halep și Toni Iuruc, care au mers, luni, la un birou notarial din Capitală și au semnat actele divorțului. Simona Halep a ajuns prima la notar, însă nici înainte, nici după semnarea actelor nu a dorit să ofere vreo declarație. Toni Iuruc, în schimb, s-a rezumat la un mesaj simlu: „Sunt foarte bine, mulțumesc!”, scrie Fanatik.

Toni Iuruc este hotărât să-şi refacă viaţa. Cu cine a fost surprins după divorțul de Simona Halep

Procedura nu a durat mai mult de o oră, iar Simona Halep a ieșit de una singură din biroul notarului. La fel ca atunci când a ajuns, a preferat să păstreze discreția și nu a oferit declarații. Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat pe cale amiabilă.  Conform legii, divorțul în fața notarului nu implica vina vreunuia dintre soți, așa cum au și precizat, în momentul anunțului atât Toni Iuruc, cât și Simona Halep.

Ion Țiriac nu mai vorbeşte cu Simona Halep: „Nu știu ce face, eu am treburile mele!”. De la ce a pornit ruptura dintre cei doi