Decizie de ultima oră! S-a decis ce se va întâmpla cu cenuşa Cristinei Ţopescu

Cristina Țopescu a fost găsită moartă, în casă, duminică seară. Trupul jurnalistei va fi incinerat la Crematoriul Vitan-Bârzești din Capitală. Inima Cristinei Țopescu a fost prelevată de medici pentru analize. Organul a fost pus într-o substanță care să-l curețe și să permită efectuarea de analize. Așadar jurnalista va fi incinerată fără inimă.

14 ian. 2020, 10:54
Decizie de ultima oră! S-a decis ce se va întâmpla cu cenuşa Cristinei Ţopescu

Cristina Țopescu a fost foarte iubită de oamenii din jur și, mai ales, respectată, dar  s-a stins din viață singură. În cursul zilei de joi, trupul acesteiea va fi incinerat la Crematoriul Vitan-Bârzești din Capitală. În cadrul incinerării va avea loc și o ceremonie religioasă. Cenușa Cristinei Țopescu va fi dusă în Oradea, acolo unde trăieşte mama vedetei.

BOMBĂ! Ultimul mesaj trimis de Cristina Ţopescu induce ipoteza SINUCIDERII. „Iau un somnifer puternic, nu mai rezist în lumea asta!”

Monica Pop, medic şi prietenmă a jurnalistei, a declarat despre Cristina Țopescu faptul că și-ar fi dorit să plece din România.

Când A MURIT Cristina Ţopescu. Managerul Serviciului de Ambulanţă RUPE TĂCEREA

„Era un om deosebit. Avea perioade când dispărea, în care voia să fie singură, pe urmă revenea în lume, ca să spun așa. Ea stătea cu cățeii ei, vorbea foarte, foarte mult despre ei, îi ajuta foarte mult. Ce aș vrea să vă spun, în premieră, este că în urmă cu circa doi ani îi intrase în cap să plece în Italia. Să facă jurnalism acolo, pentru că știa foarte bine limba. Și chiar și-a căutat o casă acolo, împreună cu animalele. Dar, până la urmă, nu s-a întâmplat așa ceva. A încercat și cu politica și mi-am adus aminte, după o noapte de gânduri, că ea era de dreapta, dar a intrat în politică pe stânga. Îmi spunea că înainte de a intra se purtau foarte frumos niște doamne de acolo cu ea, după care au întors foaia și nu s-a mai simțit în largul ei acolo. Voia să se ducă în Ardeal”, a declarat Monica Pop.