DECIZIE neaşteptată a familiei Aurei Ion, la un an de la tragedia din Apuseni

Momente grele pentru familia Aurei Ion, la împlinirea unui an de la tragedia din Apuseni. Părinţii şi fraţii ei au urcat pentru prima oară la locul unde avionul pilotat de Adrian Iovan s-a prăbuşit şi studenta Aura Ion şi-a găsit sfârşitul alături de pilot, informează România TV. Familia studentei a ajuns de duminică în zonă.

19 ian. 2015, 08:34
DECIZIE neaşteptată a familiei Aurei Ion, la un an de la tragedia din Apuseni

Familia Aurei Ion a cerut discreţie maximă în jurul acestui eveniment. Mama tinerei a anunţat că se află de duminică în zonă, fie în comuna Horea, fie în localitatea Albac, însă au căutat să se cazeze în locuri unde să nu fie deranjaţi de către jurnalişti.

Citeşte şi Romaniţa Iovan, declaraţie SFÂŞIETOARE la parastasul de 1 an al lui Adrian Iovan

Aceştia au anunţat că vor să urce la locul accidentului, în vârful muntelui, însă demersul le-a fost zădărnicit de condiţiile meteo foarte severe. Pentru a ajunge la locul unde s-a prăbuşit avionul, familia Aurei a parcurs cu maşina jumătate din distanţă, iar restul drumului, aproximativ 5 kilometri, a fost făcut pe jos.

Membrii familiei Aurei Ion au primit şi o diplomă de cetăţean de onoare care a fost acordată post-mortem tinerei.

Citeşte şi Familia Aurei Ion, devastată la un an de la tragedia aviatică din Apuseni: „Aşa ceva nu se uită, nu se iartă”

Luni, comisia de investigare a Aviaţiei Utilitare a dat publicităţii primele rezultate ale raportului tehnic.

Raportul nu e gata. Ceea ce vor prezenta va fi un comunicat de presă, iar raportul va fi comunicat în următoarele luni, când îl vor finaliza. Nu va fi ultimul pas, să ştiţi de pe acum. Este pur informativ acest raport pentru a se trasa obiectivele„, a declarat, la România TV, Mariana Ciucă, sora Aurei Ion.

Pe 20 ianuarie se va împlini un an de la tragedia din Munţii Apuseni. Cum rânduiala ortodoxă spune că parastasul de un an este unul dintre cele mai importante, Romaniţa Iovan s-a conformat şi a respectat în tocmai obiceiurile pentru pomenirea de un an a fostului soţ, Adrian Iovan. Parastasul a avut loc sâmbătă, 17 ianuarie, doar că de această dată creatoarea de modă a hotărât ca la parastas să fie prezent şi fiul ei, Albert.

Citeşte şi Un an de la TRAGEDIA DIN APUSENI. Reacţia lui RAED ARAFAT