Familia Aurei Ion, devastată la un an de la tragedia aviatică din Apuseni: „Aşa ceva nu se uită, nu se iartă”

Momente emoţionante astăzi, la Cimitirul Ghencea din Capitală, unde a avut loc slujba de comemorare a studentei Aura Ion. Familia şi prietenii au aprins lumânări şi au pus flori la mormântul tinerei. Mama Aurei a declarat, printre lacrimi, că rana din sufletul ei nu se va închide niciodată. Tatăl studente spune că accidentul de acum un an în care fata lor a murit, le-a distrus vieţile. 

RomaniaTV.net
17 ian. 2015, 10:12
Familia Aurei Ion, devastată la un an de la tragedia aviatică din Apuseni: „Aşa ceva nu se uită, nu se iartă”

„Rana nu s-a închis şi nu se va închide niciodată. Nu poti sa uiti un copil asa cum era ea, nu poti sa uiti. Sufletul meu de mama nu poate sa uite, nu poti sa ierti. Un copil a murit pe intuneric si cu lacrimile inghetate pe obraz. Asa ceva nu se iarta si nu se uita si nu… Este dureros”, spune mama Aurei Ion.

„Nu avem concluziile. De ce s-a prăbuşit avionul şi ce se putea face sau cine a greşit. Trebuie să se faca dreptate şi se va face dreptate. Din acest motiv suntem in proces”, a spus Mariana Ciucă, sora Aurei Ion. 

Tatăl este distrus și el de durere. Lacrimile îi îneacă toate cuvintele.

Pe lângă rude şi prieteni, zeci de străini, mişcaţi de durerea familiei Ion, au venit la mormântul Aurei pentru a le fi alături. 

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a declarat că, la un an de la accidentul aviatic din Apuseni, se aşteaptă rezultatul anchetei, adăugând că Parchetul lucrează la acest caz care „nu a fost neglijat deloc”.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic de pe 20 ianuarie 2014 din munţii Apuseni