Decizie neașteptată în dosarul lui Alex Bodi! Ce spune fostul iubit al Biancăi Drăgușanu despre hotărărea magistraților

Decizie neașteptată în dosarul lui Alex Bodi! În urma cererii făcute de fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, magistrații au constatat nereguli în rechizitoriu și au cerut procurorului să indice concret actele de executare din cuprinsul fiecărei infracțiuni.

04 mart. 2022, 16:47
Decizie neașteptată în dosarul lui Alex Bodi! Ce spune fostul iubit al Biancăi Drăgușanu despre hotărărea magistraților
Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu

Judecătorul de Cameră Preliminară de la Tribunalul Gorj a reținut un număr destul de mare de neregularități în rechizitoriului lui Alex Bodi și a înlăturat de la dosar mai multe probe.

La scurt timp după decizia magistraților, Alex Bodi a mărturisit că a fost acuzat fără probe și că așteaptă ca tot adevărul să iasă la iveală deoarece a trecut printr-o perioadă foarte tensionată.

Decizie neașteptată în dosarul lui Alex Bodi!

CITEȘTE ȘI: Fosta iubită a lui Alex Bodi, reacționează dur după ce a fost criticată că este rusoaică! “Nu sunt responsabilă pentru deciziile guvernului”

Este o veste foarte bună pentru mine. Este un pas foarte mare și mă gândesc că sunt pe drumul cel bun și că se vor așeza lucrurile. Am spus de la început, cu răbdare, optimist, încredere o să se elucideze totul și totul va fi bine. Am fost acuzat de anumite chestii, iar capetele de acuzare care mi s-au adus sunt puțin cam în vânt.

Nu sunt probe, nu sunt indicii. În primul rând a fost un coșmar pentru mine și vă dați seama pe lângă imaginea mea, cheltuieli, familie, a fost o suferință pe mai multe domenii, doar că nu vreau să fac petrecere. Eu care știu adevărul și știam acest lucru de la început, vă dați seama că este un pas mare că vede lumea adevărul. Eu știam lucrurile astea de început…”, a mărturisit Alex Bodi la Antena Stars.

Ce spune avocatul lui Alex Bodi

CITEȘTE ȘI: Alex Bodi are probleme de sănătate din nou. Anunţul făcut de fostul soţ al Biancăi Drăguşanu. „Urmează să mă operez”

La ieșirea din sala de judecată, avocatul afaceristului a declarat că acesta încă se află sub control judiciar și așteaptă ca toate neregularitățile să fie înlăturate de la dosar.

‘Tribunalul Gorj s-a pronunțat asupra cererilor și excepțiilor depuse de toți inculpații, inclusiv Alex Bodi, în legătură cu rechizitoriul prin care erau trimiși în judecată de DIICOT Craiova. Judecătorul de Cameră Preleminară de la Tribunalul Gorj a reținut un număr destul de mare de neregularități ale rechizitoriului și a anulat și a înlăturat de la dosarul cauzei mai multe probe.

În esență a considerat că nu clare acuzațiile care i se aduc lui Alex Bodi și că este necesară o descriere mult mai concretă și adecvată a acuzațiilor și de asemenea, ca probe esențiale, în ceea ce îl privește pe Alex, sunt obținute în mod nelegal și trebuie să fie înlăturate de la dosar”, a declarat Radu Marinescu, avocatul lui Alex Bodi la Antena Stars.