DECIZIE neaşteptată la un an de la tragedia din Apuseni. Ce se întâmplă cu fiul lui Adrian Iovan

Albert, fiul pilotului Adrian Iovan, va merge la locul unde a murit tatăl lui. Romaniţa Iovan a decis că, după un an de la tragedie, băiatul este destul de puternic să participe la slujba de comemorare a tatălui său. Romaniţa Iovan va fi cea care va plăti totul pentru parastasul care va fi organizat în munţii Apuseni la locul prăbuşirii avionului.

14 ian. 2015, 17:35
DECIZIE neaşteptată la un an de la tragedia din Apuseni. Ce se întâmplă cu fiul lui Adrian Iovan

Pe 20 ianuarie se împlineşte un an de la tragedia aviatica din Apuseni. Iar Romaniţa Iovan se ocupă să pună la punct, în aceste zile, ultimele detalii ale parastasului pentru pomenirea fostului său soţ, pilotul Adrian Iovan. Ea este dispusă să plătească tot şi chiar să facă un monument unde tatăl copilului ei şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa, scrie cancan.ro.

I-am explicat ca o poveste cum îi plac lui eroii şi că eroii fac bine, că tatăl lui este un erou„, a spus Romaniţa Iovan.

Citeşte şi Momente cutremurătoare în familia Aurei Ion. Mama studentei nu poate mânca decât cu tabloul fetei pe masă

În acest an, Romaniţa Iovan este decisă să-l ia şi pe micuţul Albert la locul morţii tatălui lui, acolo sus în munţii Apuseni.

Băiatul are o măsuţă pe care ţine o poză cu tatăl său, pe care o pupă în fiecare zi. Chiar el şi-a manifestat dorinţa de a participa la slujba care se va ţine în numele tatălui său„, a povestit o sursă pentru cancan.ro.

La parastas şi-au confirmat deja prezenţa salvatorii, dar si medicii Radu Zamfir, Sorin Ianceu, Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru. Prezente la comemorare vor fi şi rudele Aurei Ion, dar şi fata cea mare a lui Adrian Iovan, care locuieşte în Londra.

Citeşte şi PREMIERĂ în cazul anchetei tragediei din Apuseni. RAPORTUL anchetei va fi prezentat rudelor victimelor