Decizie neașteptată luată de Sorin Comșa, românul desfigurat la un concurs de palme, pentru câteva mii de euro

Românul Sorin Comșa a uimit România cu rezistența sa. Bărbatul a fost desfigurat la un turneu de dat palme peste față, dar nu a cedat și a devenit campion național la această activitate. În urma concursului, tânărul de 24 de ani a luat o decizie radicală. 

23 ian. 2023, 09:58
Decizie neașteptată luată de Sorin Comșa, românul desfigurat la un concurs de palme, pentru câteva mii de euro

Sorin Comșa, românul din Alba Iulia desfigurat la campionatul de „Slap” organizat de RXF, premiat cu 5.000 de euro, e hotărât să înceapă pregătirea pentru un sport de contact. Campionul cu palma grea vrea să urce în cușcă.

Românul a fost încurajat chiar de către Conor McGregor și s-a simțit flatat.

„M-a emoționat foarte tare! Îi doresc tot binele din lume (n.r. – lui Conor McGregor). Am primit multe mesaje, dar nu mă așteptam la așa ceva. Chiar nu mă gândeam că ar fi el, dar chiar el era…

Atât de multe mesaje pe toate rețelele sociale… N-am crezut că e posibil. Mă uit și la meciurile de box, îmi plac, dar cred că mă voi îndrepta către luptele în cușcă”, a declarat Comșa, pentru ProSport.

Rămâne de văzut dacă Sorin Comșa va participa la un nou concurs de „Slap” pentru a-și apăra centura, ori dacă va intra direct în ringul de luptă.

 

Sorin Comșa, românul desfigurat la un concurs de palme, felicitat de Conor Mcgregor, superstarul din RXF

 

Fostul campion din UFC l-a felicitat pe român la scurt timp după ce a devenit campion național.

„O tehnică absolut superbă! Felicitări noului campion mondial la categoria grea”, a scris Conor McGregor, pe contul de Twitter.

Ardeleanul a plecat de la concursul RXF cu fața tumefiată. El a fost nevoit să-și administreze antiimflamatoare și antibiotice, urgență, pentru a scăpa de durere și de aspectul șocant.

„Ce să spună, frate, mama lucrează la spital… Medicii văd tot timpul astfel de cazuri, nu vă gândiți că numai eu arăt așa”, a replicat Comșa, pe TikTok.