Decizie radicală a primarului din Los Angeles. Va închide apa şi energia electrică pentru casele în care se organizează petreceri

Eric Garcetti, primarul orașului Los Angeles, a anunțat că în situația în care poliția va primi plângeri repetate privind desfășurarea de petreceri în case, autoritățile vor opri alimentarea cu apă și energei electrică în 48 de ore la adresa respectivă, relatează Deadline.com.

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 16:56
Decizie radicală a primarului din Los Angeles. Va închide apa şi energia electrică pentru casele în care se organizează petreceri

Primarul susţine că după ce a luat decizia de a închide toate barurile şi cluburile din oraş, petrecerile au început să fie organizate în case.

Citeşte şi: Cel puţin patru persoane au decedat după ce au băut dezinfectant de mâini

„În timp ce am închis deja toate barurile și cluburile, aceste petreceri mari organizate în case au devenit propriu-zis cluburi de noapte”, a spus primarul.

Eric Garcetti susţine că mai mulţi jurişti ai oraşului au verificat măsura şi au găsit-o legală. De asemenea, acesta a menţionat că măsura are rol de a educa, nu de a impune.

„Chiar putem închide energia electrică și apa, după o primă încălcare, dar vrem să educăm, nu să impunem „, a adăugat primarul.

Directorul Departamentului Public de Sănătate al orașului, Barbara Ferrer, a declarat anterior că petrecerile nu sunt doar periculoase, ci şi ilegale.

„Petrecerile și adunările ne fac rău tuturor. Adunările nu sunt permise în acest moment prin ordin de sănătate publică”, a susţinut aceasta.