Decizie radicală! Actriţa Carmen Tănase a părăsit Capitala fără să se uite în urmă: ”Am vrut să scap de mizerie”

Carmen Tănase şi-a manifestat, în urmă cu ceva timp, intenţia de a renunţa la viaţa din Capitală pentru a se retrage la ţară. Actrița a vândut, deja, toate proprietățile pe care le avea în Bucureşti şi a plecat "să respire aer curat".

18 iul. 2021, 17:45
Decizie radicală! Actriţa Carmen Tănase a părăsit Capitala fără să se uite în urmă: ”Am vrut să scap de mizerie”

Obosită şi dezamăgită de viaţa din Capitală, actriţa Carmen Tănase a părăsit Capitala fără să se uite în urmă: ”Am vândut tot ce aveam în București, am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat și ne-am mutat la…țară. Încă nu am grădina mea, dar o voi face. Am o curte mare, așa cum mi-am dorit”, a declarat actrița potrivit Antena 3

Carmen Tănase a părăsit Capitala fără să se uite în urmă

În prezent, trăieşte o viaţă liniştită, departe de haosul oraşului, înconjurată de trei câini și 14 pisici.

Citeste si Carmen Tănase, dezvăluiri dureroase despre soţul decedat în urmă cu 21 de ani: „Mi-am auzit vorbe, pentru că el era critic de teatru și ziceau că m-am căsătorit din interes”

Cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate și se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine”, a mai povestit ea.

Totuşi, „Flăcărica” nu se rupe şi de scenă. Ea va face naveta la Bucureşti atunci când va avea spectacole.

Carmen Tănase refuză orice test sau vaccin

Carmen Tănase a fost încă de la început una dintre cele mai înverşunate voci împotriva pandemiei.  În luna iunie, actriţa declara că a renunțat la o filmare fiindcă nu a fost de acord să i se impună să se testeze pentru infecția cu COVID.

Mi s-a cerut să fac test pentru o filmare și am renunțat la filmare. Nu mă duc (n.r. la orice eveniment pentru care i se cere test COVID)”, declara actriţa la acea vreme.

Nici varianta vaccinării nu este una viabilă pentru îndrăgita actriţă. În mai, Carmen Tănase mărturisea că nu are de gând să se vaccineze anti-Covid fiindcă nu consideră că au fost făcute suficiente studii care să dovedească eficiența vaccinului,

Acest vaccin încă nu a trecut testul timpului. Nu doresc să mă expun acestui risc. Probabil prin 2023 când se va încheia acest studiu și se vor trage niște concluzii voi spune da”, a spus actrița.

Citeste si EXCLUSIV. Carmen Tănase, dacă ar fi condiționată de vaccinare pentru a urca pe scenă: „A fi vaccinat nu e un criteriu. Eu fac teatru pentru că am talent”

Cât despre condiţionarea de a urca pe scenă doar dacă este vaccinată, Carmen Tănase consideră că acesta este un abuz.

Nu ne-a cerut nimeni să venim la teatru vaccinați. Nu cred că se va întâmpla. Lucrul acesta e ilegal. Când se vor schimba legile, atunci mai discutăm. Deocamdată nu e legal și nu poate fi pus în practică. Nu ar fi primul abuz, dar fiecare e liber să facă ce crede de cuviință. Când există o nedreptate, eu fac tot ce îmi stă în putință să o îndrept. Cât oi mai putea. În niciun caz nu trec peste principiile mele. Nu știu ce aș face în acea situație, aș apela la instanță, mă voi interesa dacă va fi cazul”, a completat îndrăgita actriţă.