Decizie surprinzătoare a instanţei în procesul de calomnie intentat Anamariei Prodan de către Corina Caciuc. Ce s-a întâmplat la ultimul termen

Anamaria Prodan și Corina Caciuc s-au confruntat într-un proces intens pentru calomnie. Decizia recentă a Tribunalului Ilfov a adus o nouă lumină asupra acestui conflict, lăsând pe mulți cu respirația tăiată. Iată ce s-a întâmplat în sala de judecată și care este verdictul care a pus capăt acestei bătălii legale.

13 feb. 2024, 16:32
Decizie surprinzătoare a instanţei în procesul de calomnie intentat Anamariei Prodan de către Corina Caciuc. Ce s-a întâmplat la ultimul termen
Decizie surprinzătoare a instanţei în procesul de calomnie intentat Anamariei Prodan de către Corina Caciuc. Ce s-a întâmplat la ultimul termen

Decizie surprinzătoare a instanţei în procesul de calomnie intentat Anamariei Prodan de către Corina Caciuc. Într-o zi tensionată în sala de judecată de la Judecătoria Buftea, Anamaria Prodan și avocații săi au susținut cu tărie poziția în fața acuzațiilor aduse de Corina Caciuc. Aceasta din urmă a deschis un proces de calomnie, afirmând că impresara ar fi folosit de numele ei în mod nedrept și ar fi denigrat-o public. Cu toate acestea, absența Corinei Caciuc la proces a ridicat semne de întrebare. Avocata acesteia nu a reușit să prezinte dovezi solide pentru susținerea acuzațiilor, iar solicitarea de anonimizare a numelui său în portalul de judecată nu a fost acceptată.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, marcată pe viaţă de divorţul de Reghemcapf. „Ştiam de aventura lui. Îmi vine să plâng”

Verdictul pronunțat de judecători a fost unul care a surprins multă lume. Tribunalul Ilfov a decis suspendarea procesului până la soluționarea definitivă a unui alt dosar aflat pe rolul instanței. Această mișcare legală neașteptată a pus capăt temporar disputei dintre cele două părți implicate.

Anamaria Prodan și-a exprimat dezamăgirea față de strategia adoptată de Corina Caciuc în proces. Aceasta a subliniat că acțiunile sale au fost întotdeauna transparente și că este pregătită să facă față oricăror acuzații cu dovezi clare și convingătoare.

„Înțeleg că această Caciuc își dorește proces ascuns? Anonim numele pe portal?!  Păi, este anonim dragilor! Eu i l-am făcut cunoscut în lumea bună, ca să aibă soțul meu cu ce să se mândrească! Prietenii mei și ai soțului meu o știu de foarte multă vreme, de prin Europa, Dubai sau Herăstrau. Eram confuzi toți și am hotărât să o ajutăm să devină ce i-a cerut soțului meu în miile de mailuri de amenințare și umilință: să fie vedetă în ziare! Există oameni care au susținut și susțin lucruri despre această „celebritate”, care apare în nenumărate „paparazzi”. Peste tot când apare, în oraș dacă ați observat, se oprește timpul în loc! Tocmai pentru că e atât de importantă, doresc ca România să vadă realitatea absolută. Îi recomand, dacă e convinsă că adevărul e de partea ei, și lumea se folosește de imaginea ei, sau că filmele lui Kamara sunt false sau că pozele apărute în presă din cluburile de streaptease unde domnia-sa apare în superbitatea absolută în diferite costume de dans sunt și ele false, să se judece cu mine deschis și opinia publică să aibă acces la probe și mărturii!”, declara Anamaria Prodan, pentru Click!, atunci când a fost dată în judecată de actuala parteneră a lui Laurenţiu Reghecampf.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor vedea, din nou, la tribunal, pentru a tranșa divorțul, în luna iunie.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. „Nu m-am gândit în viaţa asta că va ajunge dator pe la lume!”