Decizie surprinzătoare! Anamaria Prodan se mută din România: „Nu vreau să mai aud de nimic. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini”

Anamaria Prodan Reghecampf îşi ia copiii şi pleacă din România. A luat această decizie ca urmare a presiunii mediatice din ultimele luni, provocate de ipoteza divorţului dintre ea şi laurenţiu Reghecampf. Nu a anunţat,însă, dacă este vorba despre o decizie definitivă.

23 iul. 2021, 12:15
Decizie surprinzătoare! Anamaria Prodan se mută din România: „Nu vreau să mai aud de nimic. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini”

Anamaria Prodan se mută din România. Impresara deţine un apartament aflat într-un complex imobiliar de lux din Dubai, Downtown Residence, situat vizavi de celebrul Burj Khalifa. Motivul pentru care a decis să părăsească ţara este acela că nu mai suportă situaţia în care s-a ajuns.

Anamaria Prodan se mută din România din cauza scandalului iscat de presupusul divorţ dintre ea şi Reghe

Sunt acasă în Dubai. Chiar îmi doresc să stau puțin în liniște. Am muncit prea mult în viața mea ca să las pe cineva să-mi murdărească numele familiei și al copiilor. Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu! Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați ‘cu bani’! Nu vreau să mai aud de nimic. Să facă și să zică lumea orice. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini 🙂 și râsul și buna dispoziție a copiilor mei. În rest, să se ducă pe pustii”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro

Anamaria Prodan, dispusă să ierte infidelitatea soţului

Anamaria Prodan a admis, recent, că soțul său ar putea avea o amantă, având în vedere toate informațiile apărute în presă, însă a declarat și că i-ar ierta infidelitatea și că va lupta până în ultimul ceas pentru căsnicia ei.

Citeste si Tzancă Uraganu şi Dani Mocanu „se bat” pe Van Damme. Actorul american, ţinta ironiilor lui Tzancă: „Iartă-mă că n-am ajuns să facem poze, dar cântam la nuntă. Prin decembrie, aşa, dacă vii prin România poate se nimereşte să n-am nuntă”

Cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să-mi apăr soțul și am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult. Pot să merg să jur pe orice icoană, la orice biserică, că eu și Reghecampf am avut o relație absolut normală, o căsnicie frumoasă în care ne-am sprijinit, ne-am crescut unul pe altul și ne-am iubit mult. Numai că fiind înconjurați de atâta ură, invidie, ispite și multe anturaje proaste, se poate întâmpla ca soțul meu, câteodată, să aibă o percepție greșită asupra lucrurilor”, a declarat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf nu a reacţionat deloc în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan, iar motivul iese abia acum la iveală: mama lui are cancer.

Citeste si Impresarul lui Benone Sinulescu, revoltat de decizia medicilor de a-l externa pe artist: ”Se spală pe mâini. Le-o fi frică. Să-şi asume dacă moare mâine”