Decizie surprinzătoare! Dosar penal după ce Grasu XXL și-a înjurat și stropit un fan, la concert

Grasu XXL a intrat în mari belele. În urma evenimentului în care au fost rostite înjurături și amenințări, Poliția a deschis un dosar penal „in rem". Cântărețul este menționat în comunicarea agenților, dar fără a i se preciza numele.

29 iun. 2022, 14:04
Decizie surprinzătoare! Dosar penal după ce Grasu XXL și-a înjurat și stropit un fan, la concert

Săptămâna trecută, la Festivalul Nostalgia, rapperul din Bacău s-a luat la înjurături cu un spectator. În mod surprinzător, discursul Grasului, care a ajuns viral în social media, face obiectul unui dosar penal.

Polițiștii fac cercetări în urma scandalului de la festivalul muzical. Agenții susțin că s-au sesizat din oficiu. În acest caz se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

„Având în vedere apariția unor imagini video pe rețelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi amenințat un bărbat, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au transmis polițiștii.

 

Cum a început scandalul cu Grasu XXL personaj principal

 

Grasu XXL a răbufnit după ce, în timpul spectacolului, un tânăr l-a ironizat pentru că promovează jocurile de noroc.

„Ooo, fotoliu pentru casă. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu”, a declarat un bărbat, după cum reiese dintr-un clip distribuit pe Tiktok.

Bodyguarzii care asigurau paza l-au prins pe tânăr şi au încercat să-i ia microfonul. În tot acest timp, Grasu XXL s-a apropiat de contestatarul său pe care l-a stropit cu apă dintr-o sticlă. Rapperul nu s-a oprit aici, pentru că a început să-l înjure la microfon pe tânăr, sub privirile miilor de fani veniţi la festivalul Nostalgia.


loading...