Declarația șocantă a milionarului român de 24 de ani :„Dacă ai 20 de ani și nu ai un Lamborghini ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți”

Milionarul de 24 de ani a făcut o nouă afirmație controversată. Acesta este de părere că orice tânăr de 20 de ani ar trebui să își permită să își cumpere un Lamborghini

26 ian. 2023, 13:49
Declarația șocantă a milionarului român de 24 de ani :„Dacă ai 20 de ani și nu ai un Lamborghini ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți”
Cum a ajuns Sebastian Ghiorghiu milionar

Sebastian Ghiorghiu are doar 24 de ani și trăiește în Statele Unite. Chiar dacă are o vârstă fragedă, acesta a reușit să ajungă milionar și celebru în mediul online. De-a lungul timpului acesta a lansat tot felul de afirmații care au fost considerate cel puțin controversate. De multe ori, Sebastian Ghiorghiu a fost acuzat că nu a muncit în o zi în viața lui, dar le-a dat peste nas cârcotașilor, dezvăluind că a început să muncească din liceu.

Citește și: Cristina Spătar, răsfățată de iubitul milionar. Doar inelul de logodnă a costat 100.000 de euro

Acesta este român, însă a fost născut și crescut în Statele Unite. La vârsta lui este deja milionar , iar cea mai recentă afirmație care a stârnit un val de reacții a fost cea conform căreia orice tânăr de 20 de ani ar trebui să poată să își permită o mașină sport. Declarații de acest fel i-au adus multe critici în mediul online privind modul în care și-a făcut el averea, dar acesta n-a întârziat cu replica.

Părinții lui Sebastian Ghiorghiu sunt români, însă acesta s-a născut și locuiește în SUA. După ce a reușit să devină milionar și să-și cumpere mașini de lux, a transmis că orice tânăr de 20 de ani ar trebui să un Lamborghini.

„Dacă ești un tip de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo”, a spus Sebastian Ghiorghiu într-un clip publicat pe rețelele de socializare.

Tânărul născut în Detroit afirmă că a câștigat deja 8 milioane de dolari. Acesta a creat o agenție de publicitate pentru Google, Youtube și o firmă de „drop-shipping” (o formă de comerț electronic care presupune acceptarea comenzilor clienților, dar fără a dispune stocuri reale). Se pare că Ghiorghiu a reușit să-l depășească pe Sebastian Dobrincu, celălalt tânăr milionar, care are tot 24 de ani și a cărui avere era estimată la aproximativ 2 milioane de euro în 2021.

Cum a ajuns Sebastian Ghiorghiu milionar

Până la vârsta de 19 ani, Sebastian a avut nouă mașini, iar această performanță poate și ar trebui să fie la îndemâna oricui, susține acesta.

„Îmi dau seama acum că este incredibil de ușor și că există atât de mulți bani acolo. (…) 200.000 de dolari, în raport cu ceea ce există în circulație și cu ceea ce poți pune mâna, mai ales acum, cu instrumentele de inteligență artificială pe care le poți valorifica ca niciodată, sunt mărunțișuri. Oamenii care vor spune că nu sunt realist.”, a transmis Ghiorghiu, care are peste 833.000 de abonați pe Youtube.

Publicațiile din străinătate scriu că părinții lui Sebastian Ghiorghiu s-au mutat în SUA în anii 1980. El a avut mai multe joburi în liceu, de la Taco Bell la o spălătorie auto, familia lui având probleme cu banii când era copil. Dat fiind că a avut o copilărie nefericită din acest punct de vedere, Sebastian s-a folosit de toată ambiția de care dispune pentru a face bani. Î primă fază, visul lui Sebastian era să devină neurochirurg, considerând că asfel va ajunge să câștige banii pe care și-i dorea. Totuși, în timp ce lucra la spălătoria auto, influencerul a cumpărat un Infiniti G35 și apoi a avut ideea de a începe să facă afaceri cu mașini.

A urmat o perioadă în care a început să vândă proprietăți imobiliare, după care beneficia de un „venit pasiv” din vânzarea de case și închirierea de proprietăți.

„Am zis: Eu, vreau să fac asta! De fapt, nu vreau să muncesc. Vreau să am libertatea de a face ce vreau și să fiu bogat”, a mai spus Sebastian Ghiorghiu în podcast.

Pe când avea 19 ani, românul spunea că avea o avere netă de 70-80.000 de dolari din activitatea în domeniul imobiliar, canalul de YouTube și dropshipping. În prezent, Sebastian ar face între 25.000 și 100.000 de dolari într-o zi și între 300.000 și 400.000 de dolari profit într-o lună, dar nu vrea să se mulțumească doar cu atât.

Citește și: Ce cadou a primit Cristi Borcea de la Valentina Pelinel. Milionarul a împlinit 53 de ani