Cristina Spătar, răsfățată de iubitul milionar. Doar inelul de logodnă a costat 100.000 de euro

Cristina Spătar, răsfățată de iubitul milionar. Cântăreața trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei, este foarte fericită că și-a găsit un bărbat pe placul ei și care, acum, îi este și soț. Bărbatul nu ezită de zeci și chiar sute de mii pentru a-i face toate plăcerile iubitei sale.

24 ian. 2023, 16:35
Cristina Spătar, răsfățată de iubitul milionar. Doar inelul de logodnă a costat 100.000 de euro
Cristina Spătar, răsfățată de iubitul milionar

Cristina Spătar, răsfățată de iubitul milionar. Afaceristul Vicențiu Mocanu a cerut-o în căsătorie pe regina R&B-ului în Dubai, loc din care i-a cumpărat și inelul de logodnă. La sfârșitul anului 2022, cei doi s-au și căsătorit, iar vedeta se bucură de bijuterii ale căror costuri depășesc cifre de ordinul zecilor de mii de euro.

Cristina Spătar, răsfățată de iubitul milionar

În luna decembrie a anului 2022, Cristina Spătar anunța pe rețelele de socializare că a fost cerută în căsătorie, în Dubai. Ulterior, în data de 10 decembrie a aceluiași an, regina R&B-ului, s-a și căsătorit cu Vicențiu Mocanu, actualul său partener. Potrivit Cancan.ro, inelul cu care soțul Cristinei Spătar s-a așezat în genunchi a costat peste 100.000 de euro. De altfel, acesta a fost achiziționat din Dubai, acolo unde a avut loc și cererea.

Mai mult decât atât, încă dinainte de a o cere în căsătorie pe Cristina Spătar, Vicențiu Mocanu obișnuia să treacă pragul unui magazin de bijuterii, renumit la noi în țară. De acolo, afaceristul achiziționa diamante pentru partenera lui, iar costul total al acestora trece de suma de 50.000 de euro.

Citește și: Cristina Spătar, operată de urgență: „Durerile erau foarte mari!”. Diagnistic teribil al medicilor

Cum a reușit Cristina Spătar să slăbească 17 kilograme

Artista a recunoscut că de-a lungul timpului, nu i-a fost deloc ușor să își mențină corpul de zeiță, mai ales că a trecut și prin două sarcini, însă determinarea de care a dat dovadă i-au adus rezultatele dorite.

Am mers pe un regim disociat mai permisiv, care te lasă să mai adaugi lângă brânză o roșie sau un ardei. A dat rezultat, iar acum am ajuns la 55 de kg, greutatea inițială”, a spus Cristina Spătar în urmă cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

Vedeta a fost extrem de bucuroasă de reușita sa și generoasă din fire, a ținut să le împărtășească secretul și fanilor săi de pe Facebook. (Vezi AICI ce alimente consumă)