Declaraţia tinerei care l-a vizitat pe Bivolaru, la Paris: În casă era un puternic miros de mentă, am ameţit VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 27 Februarie 2016 11:00 // Actualizat: Duminică, 28 Februarie 2016 11:09 // Sursa: romaniatv.net

O yoghină din România a povestit pentru postul naţional din Finlanda cum s-a dus la Paris să-l întâlnească pe liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru. Tânăra a ajuns chiar în apartamentul lui Bivolaru, unde se mutase din Suedia. Apartamentul, susţin jurnaliştii finlandezi, se afla în celebrul cartier roşu al Parisului, unde e şi cabaretul Moulin Rouge.

În Franţa urmează să fie analizate motivele pentru care România cere extrădarea lui Gregorian Bivolaru şi se va verifica dacă infracţiunile pentru care acesta este acuzat sunt incriminate şi de legea franceză. În cazul în care se decide extrădarea, Guru Bivolaru poate ataca decizia instanţelor franceze cu recurs.

Roxana Chirilă, o yoghină din România, a povestit pentru postul naţional din Finlanda cum s-a întâlnit la Paris cu Bivolaru ţi a ajuns chiar în apartamentul acestuia. "De la gară am fost luată de unul dintre șoferii care lucrează pentru Grig în Paris. Mi-a zis să-mi pun o pălărie și nişte ochelari, care aveau hârtie pe interior, ca să nu văd pe unde mergem. Și am zis, ok, e ciudat. Locuia într-un apartament cu o cameră. Era foarte, foarte cald... Nu sunt sigură, cred că erau vreo 40 de grade Celsius sau ceva de genul acesta. Era imposibil de cald. Am început să ameţesc şi era un miros puternic de mentă în aer", a povestit Roxana Chirilă.

Gregorian Bivolaru a fost identificat într-o suburbie a Parisului, la un târg de carte. El avea asupra sa acte bulgăreşti false şi nu a opu rezistenţă la arestare.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bivolaru MISA Bivolaru prins in Franta Gregorian Bivolaru Guru Bivolaru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 feb 11:04
Răspunde | Votează email 0 email
mina
Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
27 feb 21:40
Răspunde | Votează email 9 email
cutremurator
cutremurator... era cald si mirosea puternic a menta... cutremurator... :))))
27 feb 18:41
...URGENT. SALARIU de 7200 LEI in MANA. Iti trebuie cel putin STUDII MEDII. ...
27 feb 11:19
... O yoghină din România a povestit pentru postul naţional din Finlanda cum s-a dus la Paris...
1
EUR
4.8277
RON
10 Apr
noapte 6 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H