Declaraţia tinerei care l-a vizitat pe Bivolaru, la Paris: În casă era un puternic miros de mentă, am ameţit VIDEO

O yoghină din România a povestit pentru postul naţional din Finlanda cum s-a dus la Paris să-l întâlnească pe liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru. Tânăra a ajuns chiar în apartamentul lui Bivolaru, unde se mutase din Suedia. Apartamentul, susţin jurnaliştii finlandezi, se afla în celebrul cartier roşu al Parisului, unde e şi cabaretul Moulin Rouge.

27 feb. 2016, 09:00
Declaraţia tinerei care l-a vizitat pe Bivolaru, la Paris: În casă era un puternic miros de mentă, am ameţit VIDEO

În Franţa urmează să fie analizate motivele pentru care România cere extrădarea lui Gregorian Bivolaru şi se va verifica dacă infracţiunile pentru care acesta este acuzat sunt incriminate şi de legea franceză. În cazul în care se decide extrădarea, Guru Bivolaru poate ataca decizia instanţelor franceze cu recurs.

Roxana Chirilă, o yoghină din România, a povestit pentru postul naţional din Finlanda cum s-a întâlnit la Paris cu Bivolaru ţi a ajuns chiar în apartamentul acestuia. „De la gară am fost luată de unul dintre șoferii care lucrează pentru Grig în Paris. Mi-a zis să-mi pun o pălărie și nişte ochelari, care aveau hârtie pe interior, ca să nu văd pe unde mergem. Și am zis, ok, e ciudat. Locuia într-un apartament cu o cameră. Era foarte, foarte cald… Nu sunt sigură, cred că erau vreo 40 de grade Celsius sau ceva de genul acesta. Era imposibil de cald. Am început să ameţesc şi era un miros puternic de mentă în aer„, a povestit Roxana Chirilă.

Gregorian Bivolaru a fost identificat într-o suburbie a Parisului, la un târg de carte. El avea asupra sa acte bulgăreşti false şi nu a opu rezistenţă la arestare.