ACCIDENT MUŞAMALIZAT. Dezvăluiri ŞOC făcute de victima poliţistului Marius Maghiari VIDEO

România TV a intrat în posesia declaraţiei date de victima poliţistului care şi-ar fi muşamalizat accidentul. Femeiea le-a spus procurorilor că ofiţerul Marius Maghiari de la Poliţia Rutieră nu era singur în maşină în momentul accidentului. O altă acuzaţie deosebit de gravă: Maghiari i-a umblat în poşetă după ce a lovit-o cu maşina!

20 aug. 2015, 10:41
ACCIDENT MUŞAMALIZAT. Dezvăluiri ŞOC făcute de victima poliţistului Marius Maghiari VIDEO

Femeia le-a povestit procurorilor momentele trăite imediat după ce a fost lovită de poliţist cu maşina.

„Persoana de lângă şofer era un bărbat foarte tânar, de 17–18 ani, brunet, cu breton mai lung şi care purta un tricou cu dungi orizontale. Îmi amintesc că bărbatul de lângă şofer mă liniştea atingându-mă cu mâna. După câteva momente mi-am pierdut din nou cunoştinţa. M-am trezit la aparatul tomograf”, spune victima.

Poliţistul Marius Maghiari rămâne sub control judiciar

Un alt moment care şochează anchetatorii este acela când victima s-a trezit la spital: „În primul moment în care m-a interpelat mi-a spus că ştie că sunt profesoară de engleză. Nu ştiu de unde cunoştea această împrejurare însă bănuiesc că a umblat în geanta mea, respectiv în portofel, întrucât am găsit toate cărţile mele de vizită care erau aşezate într-o poziţie diferită de cea în care le-am introdus eu. Geanta mea personală s-a aflat o perioadă la conducătorul auto fiindu-mi remisă la ora 16:30, moment în care am cerut-o pentru a-mi suna fratele să-l anunţ cu privire la ce s-a întamplat”.

Comisarul care şi-a muşamalizat propriul accident, filmat în timp ce bate un adolescent

Comisarul de la Poliţia Rutieră recunoaşte că a vrut să o convingă pe femeie să nu depună plângere.

Cine este comisarul care şi-a MUŞAMALIZAT propriul accident. Ce avere deţine VIDEO

Maghiari este cercetat şi într-un alt dosar penal fiindcă ar fi bătut un copil. Incidentul s-a produs în faţa unei ambasade şi a fost surprins de camerele de supraveghere.