Declaraţie înspăimântătoare a tatălui Robertei, fata ucisă la 2 Mai de Vlad Pascu: „E posibil să nu văd al doilea copil cum îşi face rostul în viaţă”

Tatăl Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, declară că se teme pentru familia sa. Cătălin Dragomir a mărturisit că se simte amenințat de familia Pascu, deși singurul care nu se află în spatele gratiilor este tatăl șoferului drogat, Mihai Pascu, care, totuşi, este sub control judiciar.

27 sept. 2023, 14:11
Declaraţie înspăimântătoare a tatălui Robertei, fata ucisă la 2 Mai de Vlad Pascu: „E posibil să nu văd al doilea copil cum îşi face rostul în viaţă”

Cătălin Dragomir spune că trăieşte cu frica constantă că siguranţa familiei sale este ameninţată de familia sau apropiaţii familiei Pascu, despre care spune că ar avea o foarte mare influenţă.

Tatăl Robertei a amintim că mama tânărului care a provocat tragedia de la 2 Mai, Miruna Pascu, a spus că va cumpăra articole și că va face tot posibilul ca imaginea fiului ei să fie refăcută.

„Ma tem pentru ca e posibil. La Mihai Pascu ma astept la orice. Dar e posibil sa nu apuc sa vad si eu al doilea copil pe care il mai am, si ultimul, cum isi ia rostul in viata.

Sa nu uitam ca doamna Pascu a spus cu gura dumneaei ca va incerca sa cumpere articole. Ca va incerca sa faca sa apara si alte cazuri, si alte cazuri. Si sa para ca „copilasul ei drag, balai” este un cumintel. A avut sansa sa-l educe. Acum nu este decat un criminal”, a transmis Cătălin Dragomir, pentru Realitatea.

Citeşte şi: „Justițiarul din Berceni” a fost condamnat pentru hărțuire sexuală. Decizia e definitivă

În urma mediatizării cazului de la 2 Mai, au ieșit la iveală numeroase neregulile din Poliția Română. Tânărul fusese oprit, în dimineața cu pricina, de două ori de oamenii legii. Una dintre intervenții a avut loc după ce un alt participant la trafic a sunat la 112. Omul a spus că tânărul conducea haotic.

În ambele cazuri, Vlad Pascu a fost lăsat să plece, deși agenții de poliție i-au găsit droguri în mașină. Patru șefi din IPJ Constanța au fost demiși. De altfel, în urma tragediei, fenomenul drogurilor în România a fost intens dezbătut.

În atenția publică a ajuns și familia Pascu prin prisma afacerilor pe care le deține, dar și din cauza acțiunilor mamei șoferului drogat. Miruna Pascu a fost arestată pentru 30 de zile după ce ar fi amenințat martorii în dosar, așteptați să dea declarații cu privire la fiul ei.

Citeşte şi: Decizia privind rămânerea în arest a lui Dumitru Buzatu, amânată pentru joi. Avocatul baronului de Vaslui: „Nu am văzut în ochii lui vreo dorinţă să fugă din ţară”