Declaraţie-şoc a lui Gigi Becali: Nu mă duc la Neşu, am şi eu o vârstă

Declaraţie şoc a lui Gigi Becali la adresa lui Mihăiţă Neşu, înainte de plecarea în Olanda. Patronul Stelei i-a dat de înţeles jucătorului, aflat în scaunul cu rotile că, dacă acesta doreşte să-l vadă, să vină el la Enschede. Becali spune că nu are timp să meargă până la Utrecht pentru a se întâlni cu Neşu.

RomaniaTV.net
23 feb. 2012, 14:00
Declaraţie-şoc a lui Gigi Becali: Nu mă duc la Neşu, am şi eu o vârstă

Nu mă duc la Neşu, am şi eu o vârstă… Nu mai am răbdare să merg o oră cu maşina. Păi, iniţial trebuiă sa aterizez la 160 de kilometri de Enschede şi sa plătesc 2.000 de euro biletul la avion, dar ca să nu fac acest lucru am dat 20.000 de euro şi am închiriat un avion privat. Acum aterizez la 60 de kilometri, tată!”, a explicat Becali.

Becali a rămas impresionat de gesturile făcute de suporteri duminica trecută când Neşu a împlinit 29 de ani, şi a promis că daca Steaua va trece de Twente, se va gândi şi la el.

Chiar dacă preşedintele Helmuth Duckadam şi managerul Narcis Răducan, au dat o fugă să-l viziteze pe Neşu, patronul stelei a rămas în relaţii reci cu fostul jucător al Stelei.

Contrele între cei doi a pornit după transferul lui Neşu la Utrecht. Oficialii roş-albaştrilor nu i-au achitat nici pînă acum ultimele două salarii din contract.