Declaraţie şocantă a lui Vladimir Putin. „Mereu i-am văzut pe ucraineni ca pe un popor de fraţi”

Vladimir Putin, a declarat, miercuri, în plin război, că vede Ucraina ca pe o "națiune frățească", cu care Rusia "împarte o tragedie".

21 dec. 2022, 22:33
Declaraţie şocantă a lui Vladimir Putin. „Mereu i-am văzut pe ucraineni ca pe un popor de fraţi”
Declaraţie şocantă a lui Vladimir Putin. "Mereu i-am văzut pe ucraineni ca pe un popor de fraţi"

Declaraţie şocantă a lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei susţine că Rusia nu este vinovată pentru războiul din Ucraina şi că actualul conflict nu este rezultatul politicii rusești, ci al „politicii unor terțe țări”, anunţă BBC.

Citeşte şi: Vladimir Putin ameninţă cu rachetele Satan 2: „Rusia se va asigura că forţele sale nucleare sunt pregătite pentru luptă”

Liderul de la Kremlin a acuzat Occidentul că „a spălat pe creier” fostele republici sovietice, începând cu Ucraina. „Ani de zile am încercat să construim relații bune cu Ucraina, oferind împrumuturi și energie ieftină, dar nu a funcționat. Nu putem fi acuzați de nimic. Întotdeauna i-am văzut pe ucraineni ca pe un popor de frați și încă mai cred acest lucru. Ceea ce se întâmplă acum este o tragedie, dar nu este vina noastră”, a spus Vladimir Putin.

Citeşte şi: Vladimir Putin anunță Armaghedonul. Ce vrea să facă în Ucraina, în 2023

Totuşi, liderul de la Moscova a anunțat și strategia militară a Rusiei pentru 2023, dând asigurări că armata va primi tot ce este necesar pentru a atinge obiectivele „operațiunii militare speciale”. Mai mult, Vladimir Putin a adăugat că nu există nicio limită în ceea ce privește suma de bani pe care Rusia este dispusă să o cheltuiască.