Vladimir Putin anunță Armaghedonul. Ce vrea să facă în Ucraina, în 2023

Rusia trece războiul purtat împotriva lui Volodimir Zelenski la nivelul următor. Vladimir Putin au anunțat punctual, ce va face în 2023, în Ucraina.

21 dec. 2022, 18:30
Vladimir Putin anunță Armaghedonul. Ce vrea să facă în Ucraina, în 2023

Vladimir Putin investește din ce în ce mai mult în Armată, pentru a-și spori avantajul, în confruntarea cu Volodimir Zelenski și soldații ucraineni, respectiv mercenarii aduși sub steagul Ucrainei. Moscova, pe lângă mercenari, se folosește de un număr uriaș de cetățeni ai Rusiei în conflictul militar.

1 milion de militari au fost mobilizați în Rusia, pentru conflictul cu Volodimir Zelenski și forțele NATO, implicate indirect în război. Miercuri, 21 decembrie, ministrul Apărării, Serghei Șoigu, a cerut ca efectivele armatei să crească la 1,5 milioane de militari.

Mai mult, cel cunoscut drept „lacheul lui Putin” pe probleme de război a declarat că vârsta rușilor care pot fi chemați pentru serviciul militar obligatoriu va fi extinsă la 30 de ani, a transmis presa internațională.

Potrivit legii aflate acum în vigoare, ruşii cu vârste cuprinse între 18-27 de ani pot fi chemaţi la serviciul militar obligatoriu.

Acum, „lacheul lui Putin” vrea creşterea intervalului de vârstă pentru serviciul militar rus obligatoriu, astfel încât să fie între 21 şi 30 de ani.

De asemenea, Serghei Șoigu a mai solicitat introducerea a 695.000 de soldați voluntari contractuali.

Rusia accelerează desfăşurarea livrărilor de arme moderne pentru armată, a mai precizat militarul rus, care a mai adăugat că trupele Moscovei vor forma noi unităţi în vestul ţării, având în vedere planurile Finlandei şi Suediei de a se alătura NATO.

 

Vladimir Putin susține că-l va îndepărta pe Volodimir Zelenski de la putere

 

Tot miercuri, Vladimir Putin a anunțat că Rusia va utiliza arme „nemaivăzute”, rachete „hipersonice” și tehnologie de ultimă generație. Așadar, în timp ce Volodimir Zelenski continuă să primească arme, rușii promit inovații. În plus, „Țarul de la Kremlin” a vorbit despre îmbunătățirea capacității nucleare.

„Capacitățile de luptă ale forțelor noastre armate cresc constant în fiecare zi. Și acest proces, bineînțeles, îl vom dezvolta (…). Vom continua să menținem și să îmbunătățim pregătirea de luptă a triadei noastre nucleare”, a promis Putin, potrivit Le Monde.

Potrivit președintelui rus, dezastrul din Ucraina se datorează statelor occidentale, care au provocat Rusia.

„Ceea ce se întâmplă este, desigur, o tragedie, o tragedie comună, dar nu este rezultatul politicii noastre. Este rezultatul politicii unor țări terțe”, a adăugat șeful statului.

Rachetele „hipersonice” vor fi puse în funcțiune în luna ianuarie 2023.

În cele din urmă, Ucraina va fi demilitarizată, a anunțat Putin. Astfel, „Ucraina va rămâne fără nimic, în afară de populație”.