Şoferul care a fugit de sub nasul poliţiştilor în zona Tineretului din Capitală este liber. A fost pus sub control judiciar. Cum motivează mama lui Michelle Antonio Șerban gestul tânărului

Michelle Antonio Șerban, şoferul care a fugit de poliţişti, în seara zilei de 26 octombrie, lovind uşor două maşini şi făcând slalom printre pietonii de pe trecere, a fost pus sub control judiciar. Avocatul tânărului a explicat ce presupune această procedură.

28 oct. 2022, 13:20
Şoferul care a fugit de sub nasul poliţiştilor în zona Tineretului din Capitală este liber. A fost pus sub control judiciar. Cum motivează mama lui Michelle Antonio Șerban gestul tânărului

Clientul meu poate face orice fiind pus sub control judiciar, doar trebuie să se prezinte la ofiţerul ofiterul care va fi desemnat cu supravegherea lui, să nu ia legătura cu nicio persoană implicată în dosar ca martor, să nu părăsească ţara şi să anunţe dacă îşi schimbă domiciliul„, a declarat avocatul acestuia.

Şoferul care a fugit de sub nasul poliţiştilor în zona Tineretului din Capitală, pus sub control judiciar

Pe perioada în care tânărul era audiat, mama lui s-a dus revoltată către jurnaliştii care aşteptau în faţa insituţiei şi le-a spus acestora că ea nu are nicio legătură cu Roxy Manelista, că este cadru didactic, că soţul ei este om de afaceri şi că tânărul nu consumă droguri. Femeia le-a povestit jurnaliştilor că poliţiştii care au percheziţionat maşina în căutarea drogurilor s-au comportat urât cu ea. Ea a explicat că Michelle Antonia a refuzat să iasă din maşină atunci când poliţiştii i-au cerut să o facă întrucât s-a speriat.

Antonio Michelle s-a ales cu o amendă de șase mii de lei și permisul suspendat pentru un an. Potrivit unor surse, individul suferă și de afecțiuni psihice, mai exact tulburări bipolare.

Michelle Antonio Șerban a fost săltat de oamenii legii din apartamentul bunicii sale și a fost dus la audieri. Polițiștii au avut nevoie de aproximativ 11 ore ca să reușească să-l prindă, asta după ce tânărul i-a sfidat şi i-a umilit. Șoferul a mers prima dată la Secția 19 din București, apoi la IML pentru a-i recolta probe biologice, iar mai apoi a fost dus la sediul Brigăzii Poliției Rutiere din Capitală.

Declaraţie-surpriză a şoferului care a fugit de sub nasul poliţiştilor în zona Tineretului la audieri

Şoferul a mărturisit că, în momentul în care a văzut poliţiştii apropiindu-se de maşina lui, a văzut negru în faţa ochilor şi nu a mai luat în calcul consecinţele gestului lui, scrie obsevatornews.ro. Şerban a fost testat cu aparatul etilotest, dar și drugtest, iar rezultatele au fost negative. Apoi i s-au recoltat probe de sânge și urmează să se stabilească dacă a consumat substanțe interzise.

Alți șoferi reclamă că individul ar mai fi avut un comportament agresiv în trafic. Există și o filmare cu acest bărbat, în care ar lovi o altă mașină cu pumnii și ar înjura alte persoane.În anul 2020, pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru deținere de droguri.

Citeste si Soluţie ingenioasă găsită de un cultivator de legume oltean pentru a reduce costurile la încălzire. A renunţat la lemne şi arde coji de nuci

Ce pedeapsă a primit Michelle Antonio Şerban

Pentru că a a reușit performanța de a încălca mai multe reguli de circulațe în același timp, autoritățile au hotărât să îi suspende dreptul de a conduce pentru o perioadă de 360 de zile.

Mai mult, Șerban Michelle Antonio a primit și o amendă contravențională în valoare de 6090 de lei, fără drept de reducere a pedepsei.

Citeste si Dezgustător! Ce a putut să găsească un bărbat în mâncarea luată din mall. Restaurantul din Oradea a fost amendat cu 20.000 de lei