Dezgustător! Ce a putut să găsească un bărbat în mâncarea luată din mall. Restaurantul din Oradea a fost amendat cu 20.000 de lei

Luatul mesei în oraș s-a transformat într-o experiență dezgustătoare pentru un bărbat din Oradea.

27 oct. 2022, 23:12
Dezgustător! Ce a putut să găsească un bărbat în mâncarea luată din mall. Restaurantul din Oradea a fost amendat cu 20.000 de lei

Ireal! Ce a putut să găsească un bărbat în mâncarea luată din mall. Restaurantul din Oradea a fost amendat cu 20.000 de lei

Bărbatul și-a cumpărat o porție de kebab de la un cunoscut restaurant dintr-un mall din Oradea, însă ce a găsit în interior l-a convins să se gândească de două ori înainte de a comanda mâncare fast-food.

Tocmai se pregătea să mănânce când a avut o „surpriză” care l-a dezgustat îngrozitor. Bărbatul a găsit un melc viu care se plimba prin farfuria sa.

Bărbatul a postat pe o rețea socială mai multe fotografii și un filmuleț care au devenit virale în scurt timp.

”Am mers cu fiul meu după ora 17 la Mesopotamia. Eu mi-am luat un kebap cu 31 de lei. Am luat o bucată din salată, iar apoi am văzut că se mişcă ceva. A ieşit apoi melcul, care se plimba pe farfurie. Am chemat şeful de sală, i-am explicat şi arătat ce am găsit. Iar el mi-a răspuns că pot să comand altceva fără cost şi că salata e spălată sub presiune. Eu i-am zis că nu mai vreau să mănânc nimic, aşa că mi-au dat banii înapoi”, a declarat Daniel Matei pentru ebihoreanul.ro.

La scurt timp, filmarea pusă pe Facebook a strâns sute de comentarii și mii de distribuiri.

Inclusiv șeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bihor, Giani Bura, a văzut postarea și a trimis imediat o echipă de comisari să facă verificări la fața locului.

Citește și Kebab cu viermi la unul dintre cele mai cunoscute fast-food-uri din Bucureşti. Ce măsuri au fost luate împotriva administratorului

Restaurantul din mall-ul Lotus Center a primit o amendă de 20.000 de lei și au fost oprite de la vânzare produse în valoare de 13.000 de lei.

„La sediul din mall-ul Lotus Oradea s-a verificat respectarea, de către operatorul economic (restaurantul Mesopotamia), a condiţiilor prescrise şi declarate, pornind de la produsele finite, materiile prime utilizate, produse finite, constatându-se nerespectarea cerinţei de a folosi, în cadrul serviciilor prestate, numai produse şi proceduri sigure, astfel:

  • prestatorul deţine un spaţiu separat pentru curaţat/spălat legume şi salată, operaţiuni efectuate de angajaţi, situaţia descrisă de consumator putând fi rezultatul nerespectării unor proceduri sigure.
  • sunt preparate chifle şi clătite într-un spaţiu neadecvat, practic în spaţiul de depozitare a produselor alimentare preambalate tot aici existând baxuri cu tacâmuri şi frigiderul pentru drojdie.
  • nu este ţinută o evidenţă care să permită trasabilitatea materiilor prime, a cantităţilor utilizate într-o zi, ridicându-se suspiciunea folosirii acestora pe parcursul mai multor zile, inclusiv a calupului de 20 kg carne de curcan utilizată la preparatele tip kebab, shaorma.

Drept urmare, operatorul economic a fost sancţionat cu amendă contravenţională în cuantum de 20.000 lei, fiind oprite definitiv de la comercializare produse în valoare de circa 13.000 lei”, se arată într-un comunicat transmis CJPC Bihor.

Citește și Panică la un restaurant de tip fast-food! O femeie a folosit un șarpe în loc de elastic pentru a-și prinde părul. Imagini devenite virale pe internet