Declarații cutremurătoare făcute de Jador. Artistul a apărut cu ochii în lacrimi pe Instagram: „Nu o să fac tocmai o chestie foarte bărbătească”

Nimeni nu își imagina că o să îl vadă vreodată pe Jador în această ipostază. Artistul a izbucnit în lacrimi și a explicat fanilor că este profund afectat de lucrurile pe care le trăiește în ultimele luni.

24 mart. 2023, 10:15
Declarații cutremurătoare făcute de Jador. Artistul a apărut cu ochii în lacrimi pe Instagram: „Nu o să fac tocmai o chestie foarte bărbătească”

Fanii lui Jador au fost luați prin surprindere după ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare. Acesta a apărut într-un videoclip, într-o ipostază total diferită. Artistul a izbucnit în lacrimi și a explicat fanilor că este profund afectat de lucrurile pe care le trăiește în ultimele luni. Acesta le-a dezvăluit fanilor greutățile cu care se confruntă. Ulterior, s-a răzgândit și a șters videoclipul de pe internet.

Citește și: Fosta iubită iubită a lui Jador, scandal cu fanii. Ella a răbufnit pe Internet: „Ţi-am furat bărbatul, ca să fii dezamăgită?”

Recent, acesta a postat un clip pe pagina sa de Instagram în care le povestește fanilor ce i s-a întâmplat în ultimele trei luni. Acesta a mărturisit că este îndrăgostit până peste cap de o tânără a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie. Lucrurile par cât se poate de serioase.

Jador apariție șocantă pe Instagram

Nimeni nu își imagina că o să îl vadă vreodată pe Jador în această ipostază. Acesta a apărut cu lacrimi în ochi, fiind profund afectat de ceea ce trăiește. Acesta a dezvăluit că dragostea pe care o poartă pentru femeia respectivă îl face să simtă lucruri și să se poarte în moduri de care nu se credea capabil. Mai mult decât atât, acesta a mai spus că încearcă din răsputeri să facă în așa fel încât să scape de sentimentele pe care le are pentru aceasta, dar orice efort face este în zadar.

După acest moment de sinceritate de pe internet, Jador s-a răzgândit și a decis să șteargă clipul video de pe Instagram.

„Nu o să fac tocmai o chestie foarte bărbătească. M-a pus dracu să mă îndrăgostesc și stai și plângi și nu dormi nopțile. Bă, încep să urăsc acest sentiment pentru că mă face să fac niște lucruri pe care eu nu mi le doresc.  Încerc să uit o fată de trei luni și nu reușesc”, a dezvăluit Jador la InstaStory, însă la scurt timp a șters videoclipul.

Citește și: Jador a chemat poliția în timpul galei RXF, după ce a fost atacat: „Eu sunt un om normal și vreau să fiu protejat”