Jador a chemat poliția în timpul galei RXF, după ce a fost atacat: „Eu sunt un om normal și vreau să fiu protejat”

Jador a dat declarații la poliție, după ce a fost atacat în timpul galei RXF de către Philip Albu, bodygurazii încercând să aplaneze situația.

22 feb. 2023, 22:36
Jador a chemat poliția în timpul galei RXF, după ce a fost atacat: „Eu sunt un om normal și vreau să fiu protejat”
Jador a chemat poliția în timpul galei RXF

Jador, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, devenit celebru după participarea la emisiunea „Puterea Dragostei”, a fost atacat în timpul galei RXF.

Ieri a avut loc meciu de MMA, unde au fost prezente mai multe vedete care s-au provocat și au intrat în ring. Mai multe vedete au fost prezente ca spectatori, show-ul fiind unul special. Câștigătorii s-au bucurat de premii în bani și excursii în Dubai.

Citește și: Decizie neașteptată luată de Sorin Comșa, românul desfigurat la un concurs de palme, pentru câteva mii de euro

Jador a fost și el prezent pentru a-l susține pe bunul lui prieten Bogdan Mocanu. La un moment dat, un eveniment neașteptat l-a avut pe manelist ca protagonist. Potrivit artistului, Philip Albu a sărit să îl bată, iar în acel moment bodyguarzii s-au băgat între ei pentru a liniști apele.

În urma altercației, Jador a chemat poliția la fața locului și a început să dea declarații, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Reacţia FABULOASĂ a lui Conor McGregor la imaginile cu campionul român desfigurat la campionatul de dat palme: „Absolut superbă tehnică”

„Am venit să mă uit la gala asta și băiatului ăla îi place publicitatea și vrea și el atenție. O astfel de chestie…Totul s-a filmat. Păi tu mi-ai dat invitație să mă chemi la gală să ne batem pe aici? Ce fel de gală e asta? Păi nu spun eu pe internet? Mâncați-aș…Despre Albu Philip este vorba. E vorba că omul face parte din clanuri, din chestii dinastea. De asta vă zic, eu sunt un om normal și vreau să fiu protejat, de asta am sunat la dumneavoastră, că dacă eram vreun șmecher sunam vreo 2-3 prieteni și îl omoram cu bătaia. Sau mai bine, plăteam 10-15 oameni, că pot. De aceea am sunat eu la Poliție”, a declarat Jador.

După ce a vorbit cu oamenii legii, artistul s-a urcat la volan și a mers alături de polițiști la secție, pentru a depune plângere împotriva lui Albu Philip.