EXCLUSIV Ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Controverse cu privire la moartea vedetei VIDEO

Deși cântăreața Lalla a fost înmormântată, rămân în urmă foarte multe întrebări fără răspuns. Camerele de supraveghere din zona în care a fost găsită fără viață cântăreața Lalla ar putea elucida misterul morții ei, iar polițiștii care au efectuat ancheta de la fața locului ar putea fi cercetați disciplinar.

02 oct. 2023, 22:29
EXCLUSIV Ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Controverse cu privire la moartea vedetei VIDEO

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere în dimineața în care tânăra a fost găsită moartă se vede cum în jurul orei 7, o siluetă miseterioasă ce pare să fie a unui bărbat se duce exact în locul unde a avea să fie descoperit trupul artistei două ore mai târziu.

„Zaboveste pe acolo aproximativ 6 minute, apoi imaginile in surprind ducandu-se la o constructie de pe plaja, iar acolo pare sa pandeasca, Reapare in momentul in care vin si politistii chemati de femeia care a crezuut initial ca vede un manechin in apa, iar apoi si-a dat seama ca este vorba despre trupul unei femei.”, a relatat Antonia Ispas în direct la România TV.

Răsturnare de situaţie în cazul DJ Lalla. Telefonul, căştile şi alte obiecte ale vedetei moarte au fost găsite la un om al străzii
Pe de altă parte, polițiștii care au participat la cercetarea la fața locului în cazul morții Laurei riscă să fie cercetați disciplinar după ce ancheta se va finaliza.

„Lucrurile tinerei au fost gasite aici in acest loc mai exact adidasii castile si telefonul la aproximativ 500 de metri distanta de locul in care a fost descoprit trupul ei insa nu de politie, ci de un barbat care se plimba pe plaja si a dat alarma. Telefonul urmeaza sa fie expertizat informatic insa acest ucru se va face doar in prezenta unui membru al familiei sau in prezenta unui aparator desemnat 1.07

Anchetatorii trebuie să afle acum dacă cineva a plantat obiectele acolo sau pur și simplu polițiștii care au făcut cercetarea la fața locului au fost neglijenți.

Tatăl lui DJ Lalla a declarat că a primit de la medici raportul toxicologic. „Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată… Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural…Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare. Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, a spus tatăl fetei.

Tatăl lui DJ Lalla, mesaj cutremurător la căpătâiul fiicei sale: „Am vorbit cu ea, nu mi-a spus nimic”. Ce a dezvăluit bărbatul la înmormântare

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care aceasta şi-a pierdut viaţa. O femeie a fost găsită decedată joi, pe plaja din Mamaia, iar poliţiştii au stabilit că victima este Laura Roşca, de 34 de ani. Ea era cunoscută sub numele de scenă DJ Lalla.

DJ Lalla a fost găsită moartă, joi, pe o plajă din Mamaia. După ce s-a efectuat expertiza s-a constatat că tânăra a murit înecată.


Calendar 2024
Calendar 2024