Răsturnare de situaţie în cazul DJ Lalla. Telefonul, căştile şi alte obiecte ale vedetei moarte au fost găsite la un om al străzii

Apar noi detalii din ancheta deschisă în cazul Laurei Roșca, tânăra de 34 de ani, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla, care a fost găsită moartă pe plajă.

02 oct. 2023, 16:19
Răsturnare de situaţie în cazul DJ Lalla. Telefonul, căştile şi alte obiecte ale vedetei moarte au fost găsite la un om al străzii

Mister total după moartea artistei DJ Lalla – Mai multe obiecte care aparţineau lui DJ Lalla, găsite pe plajă în apropierea locului unde a fost descoperit trupul femeii.

Un bărbat misterios a fost surprins de o cameră de supraveghere lângă trupul neînsuflețit al artistei Dj Lalla, timp de 6 minute. Acesta este detaliul care ridică noi semne de întrebare privind decesul tinerei artiste. Polițiștii încearcă acum să afle cine este bărbatul de pe plajă. Între timp, a fost stabilită și cauza morții. Elementul care ar putea face lumină în cazul tinerei găsite moarte pe plajă ar putea apărea abia peste o lună sau două! Raportul toxicologic va arăta clar dacă victima era sau nu sub influența drogurilor.

Un om al străzii a găsit pe plaja din Mamaia, în zona cluburilor, un telefon, o pereche de căşti şi încălţăminte şi a anunţat autorităţile, potrivit unor surse judiciare citate de News.ro. Anchetatorii au stabilit că aceste obiecte îi aparţineau Laurei Roşca.

Ipoteza investigatorilor este că femeia a lăsat obiectele pe ţărm, a intrat în mare, iar apoi, după ce şi-a pierdut viaţa, valurile i-au scos trupul la mal, într-o zonă apropiată de cea unde se aflau bunurile ei.

Tatăl lui DJ Lalla, mesaj cutremurător la căpătâiul fiicei sale: „Am vorbit cu ea, nu mi-a spus nimic”. Ce a dezvăluit bărbatul la înmormântare

Un bărbat misterios a fost surprins de o cameră de supraveghere lângă trupul neînsuflețit al artistei Dj Lalla, timp de 6 minute. Acesta este detaliul care ridică noi semne de întrebare privind decesul tinerei artiste. Polițiștii încearcă acum să afle cine este bărbatul de pe plajă. Între timp, a fost stabilită și cauza morții. Laura Roșca a murit înecată în mare, iar raportul experților arată că aceasta nu a fost victima unei agresiuni.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere montată pe un hotel din zonă se observă întreaga agitație de pe plajă, dar și momentul în care echipajele de salvare intervin la fața locului.

Citește și: Moartea lui DJ Lalla, un mister total! Cine este bărbatul care a stat câteva minute bune lângă trupul neînsuflețit al artistei și nu a sunat la 112

Laura Roșca venise pe litoral în urmă cu trei zile înainte de tragedie. Ea s-a cazat în stațiunea Mamaia la un prieten pe care îl cunoscuse pe TikTok în urmă cu o lună. Bărbatul, pe numele său Bogdan, a spus că s-a trezit cu ea la ușă și că i-ar fi spus că s-a certat cu iubitul, așa că a primit-o.

La audierile care au durat 10 ore, bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că tânăra a plecat din locuința lui în dimineața în care a fost găsită moartă pe plajă. Tot el a mărturisit că artista ar fi vrut atunci să facă niște poze.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care aceasta şi-a pierdut viaţa.

O femeie a fost găsită decedată joi, pe plaja din Mamaia, iar poliţiştii au stabilit că victima este Laura Roşca, de 34 de ani. Ea era cunoscută sub numele de scenă DJ Lalla.

Dezvăluiri cutremurătoare făcute la înmormântarea lui DJ Lalla. Ce a apărut în raportul toxicologic
Pe pagina sa de Facebook scrie că este din Turda, dar că locuieşte în Bucureşti şi că lucrează la un post de radio.

Pe contul său de Instagram, ultima postare este de miercuri. Este vorba de un filmuleţ care o are în prim-plan pe DJ Lalla, iar clipul este însoţit şi de un mesaj audio în limba engleză: “Enjoy every moment you have because in life there are no rewinds, only flash-backs. Make sure it’s all worth it!”

De altfel, titlul postării este „Make sure it’s all worth it!”, iar tagurile sunt: #fvckdepression #lalla #lallaland #wonderlust #motherofdragons #ballauri #standtall #itdoesgetbetter.