Declaraţii INCENDIARE în cazul Caracal. Întâmplare BIZARĂ în anchetă: „Dincă a făcut un legământ!”

Tonel Pop, avocatul familei Luizei Melencu, a făcut declaraţii în exlusivitate, la România TV, cu privire la schimbarea procurorilor în cazul Caracal. 

09 oct. 2019, 07:23
Declaraţii INCENDIARE în cazul Caracal. Întâmplare BIZARĂ în anchetă: „Dincă a făcut un legământ!”

Avocatul familiei Luizei a explicat la România TV care sunt motivele care stau în spatele hotărârii de a face cerere de recuzare a procurorilor care se ocupă de cazul Caracal.

„Poliţistul nu avea voie să ia contact cu Dincă, pe subiect, pe interogatoriu. Să stea singur cu Dincă e mai mult decât o infracţiune. Din moment ce a vorbit cu Dincă, a iesit Dincă şi a recunoscut, trebuie văzut ce a vorbit, ce a promis acel domn. Ce legământ a făcut ca să îl convingă aşa de repede. Nu suntem toţi tâmpiţi să nu credem că a promis ceva în schimb. Dincă a luat legătura cu soţie, soţia cu poliţistul. Asta e foarte grav. Sunt nişte fenomene ce s-a întâmplat acolo, fenomenul procedural Caracal. Nu a existat în legislaţie aşa ceva. Cum a ajuns soţia lui Dincă să se plimbe prin casă dacă ea putea să fe complice? Au venit domnii în combinezoane după ce au tropăit pe acolo zile întregi, au distrus totul, cu Dincă, cu familie, cu poliţişti. Acum ne facem că facem reconstituiri şi găsim probe”, a declarat Tonel Pop, la România TV.

Gheorghe Dincă, anchetat de FBI. Cazul Caracal ia o altă întorsătură

Avocații celor două familii din Caracal au depus la Parchetul General o cerere de recuzare a procurorilor DIICOT care se ocupa de investigarea crimelor lui Gheorghe Dincă.

„Este vorba despre partinire de favorizare a inculpatului, nu se doreste sa progreseze acest dosar pe identificari, pe reaudieri desi in cauza sunt suspiciuni rezonabile care rezulta fata de familia , probe directe, temeiurile sunt infaptuite. Sa admita acesta cerere de recuzare si atunci dosarul va ajunge la alti procurori sau va respinge , daca va fi repartizat altor procurori probabil se va relua acest caz, se va studia, se vor dispune in continuare cercetarile”, a declarat avocatul familiei Măceşanu.

Avocaţii celor două familii din Caracal au cerut recuzarea procurorilor DIICOT


loading...